2023'ün en iyi App Store oyunları ve uygulamaları!

App Store'un her yıl düzenlediği ödüller kapsamında, 2023'ün kazananları belirlendi. Uygulama, Oyun ve Kültürel Etki kategorilerinde öne çıkan isimler, kullanıcılar ve endüstri uzmanları tarafından merakla bekleniyordu. Peki, 2023'te App Store'un en iyi uygulamaları ve oyunları neler? İşte 2023'ün en çok sevilen App Store oyun ve uygulamaları...

2023 App Store Ödülleri, teknoloji dünyasının kalbinin attığı, en yenilikçi ve etkileyici uygulama ve oyunları belirlemek üzere düzenlenen prestijli bir etkinlik olarak biliniyor. Bu yılın kazananları, kullanıcıların beklentilerini aşan performanslarıyla dikkat çekiyor. App Store'un her yıl düzenlediği ödüller kapsamında, 2023'ün kazananları belirlendi. Uygulama, Oyun ve Kültürel Etki kategorilerinde öne çıkan isimler, kullanıcılar ve endüstri uzmanları tarafından merakla bekleniyordu. Bu yılın dikkat çeken kazananları arasında, MUBI'nin Yılın Apple TV uygulaması seçilmesi ve üretimsel yapay zekanın belirlenen trend olarak öne çıkması göze çarpıyor.

Efe Çakarel tarafından kurulan MUBI, Yılın Apple TV uygulaması ödülünü kazanarak başarıya ulaştı. Ayrıca, farklı kategorilerde öne çıkan diğer uygulama ve oyunların kazananları da şu şekilde sıralandı...

2023'ÜN EN İYİ APP STORE UYGULAMALARI

  • Yılın iPhone uygulaması: AllTrails
  • Yılın iPad uygulaması: Prêt-à-Makeup
  • Yılın Mac uygulaması: Photomator
  • Yılın Apple TV uygulaması: MUBI
  • Yılın Apple Watch uygulaması: SmartGym

 

2023'ÜN EN İYİ APP STORE OYUNLARI

  • Yılın iPhone oyunu: Honkai: Star Rail
  • Yılın iPad oyunu: Lost in Play
  • Yılın Mac oyunu: Lies of P
  • Yılın Apple Arcade oyunu: Hello Kitty Island Adventure

App Store editörleri tarafından seçilen Kültürel Etki Kazananları, uygulamalar ve oyunlar aracılığıyla pozitif değişime yön verme yetenekleri nedeniyle ödüllendirildi. Pok Pok, Proloquo, Too Good To Go, Unpacking ve Finding Hannah, çeşitli alanlarda kullanıcıları etkileyen başarılı projeler olarak öne çıktı.

App Store editörleri, 2023 yılının trendinin üretimsel yapay zeka olduğunu belirtti. Açıklamada, uygulamaların yıl boyunca yapay zekayı çeşitli şekillerde entegre etmeye başladığı vurgulandı.

 
DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber