2023'te en çok neler aratıldı? İşte 2023 Google'da en çok arananlar listesi...

Google yıl sonu klasiğini gerçekleştirdi. Her yılın sonlarına gelirken dünya geneli ve ülkeler bazında yıl boyunca en çok aranan kavram ve soruları yayınlayan Google'dan bu yılın enleri geldi. İşte Google 2023 verileri...

Türkiye’de bu yıl google üzerinde en çok aranan soru ve kavramlar nelerdi? Bu yıl deprem ve seçim gibi gündemlerin olduğu ülkemizde listede yılın en çok aranan isimleri arasında Sinan Oğan, Dilan Polat, Zaha, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharem İnce gibi isimler yer aldı.

Google tarafından yayınlanan verilere göre yıl boyunca Türkiye’de popüler kültüre yön verenler de bir kez daha öne çıktı. Antidepresan, Enerji, Bi’ Tek Ben Anlarım, Müphem ve Ali Cabbar sözleri en çok merak edilen şarkılardan oldu. TV yapımları arasında ise en çok arama yapılanlar ise Yalı Çapkını, Wednesday, Kızılcık Şerbeti, Aile ve Hudutsuz Sevda oldu.

“İsimler”, “Nerede”, “Nasıl”, “Ne Zaman”, “Kaybettiklerimiz”, “Diziler”, “Tarifler”, “Şarkı Sözleri”, “Ne Giyilir”, “Hissediyorum…” gibi başlıklar altında yılın en çok arananlarında ilk 5’e girenler şöyleydi:

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...