2023 Citroen Ami satışının en çok yapıldığı ülkeler açıklandı! Türkiye 3. sırada...

"9 farklı ülke için sınırlı olarak 1.000 adet üretilen ve Türkiye için de kontenjan ayrılan Citroën My Ami Buggy modeli de bir başka başarıya imza attı ve Türkiye’de satışa sunulduğu andan itibaren stokunun tamamı sadece 40 dakikada tükendi".

Citroën Türkiye, % 100 elektrikli Ami ile çevre konusunda duyarlılığa da destek veriyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen proje ve uygulamalara tam destek veren Citroën Türkiye, ATMA Derneği’nin sokakları tertemiz yapmak için hayata geçirdiği “Atma!” hareketine de katkı sağlıyor. Proje farkındalığının artırılması için harekete dahil olan Citroën Türkiye, bu kapsamda ATMA Derneği’ne Ami modeliyle destek veriyor.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi