2023 AÖF sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için sınav tarihleri yaklaştı. Güz dönemi vize sınavları Aralık ayında gerçekleştirilecek ve öğrenciler sınav giriş belgelerini ne zaman alacağını ve nasıl alacağını merak ediyor. Peki, AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 2023 AÖF sınavı ne zaman? İşte AÖF 2023 sınav takvimi ve tarihleri...

Kasım ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, Lisans ve ön lisans eğitimlerini sürdürenler AÖF sınav takvimine odaklandı. Güz dönemi vize sınavları için merakla beklenen sınav giriş belgelerinin erişime açılıp açılmadığı ve ne zaman yayınlanacağı konusunda sorular gündemi meşgul ediyor. Peki, AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 2023 AÖF sınavı ne zaman? İşte AÖF 2023 sınav takvimi ve tarihleri...

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

AÖF sınav giriş belgeleri, adayların sınava katılacakları okulun adı, açık adresi, salon ve sıra numarası gibi önemli bilgileri içermektedir. Sınavlar, her ders için 20 soru içeren çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek ve adaylara 30'ar dakika süre verilecek. Ancak, sınavda 4 yanlış cevap, 1 doğruyu götürecek.

Öğrenciler, AÖF sınav giriş belgelerini beklerken henüz bir duyuru yapılmadı. Ancak, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin açıklamalarına göre, sınav giriş belgeleri sınav tarihinden bir hafta öncesinde aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişime açılacak veya AÖF Bürolarından alınabilecek.

AÖF 2023 SINAV TAKVİMİ VE TARİHLERİ!

Ara Sınav: 09-10 Aralık

Dönem Sonu Sınavı: 20-21 Ocak

Kalkınma Bankası Dünya Bankası’ndan dev kredi aldı Berkan Kutlu şampiyonluk golünü attı, sözleşmeyi kaptı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!
Sonraki Haber