2021 Kasım ayı burç yorumları » Kasım ayı aşk burcunuz ne diyor?

2021 Kasım ayı burç yorumları sizlerle. Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burçlarını Kasım ayında neler bekliyor. Kasım ayı aşk burcunuz ne diyor?

Koç Burcu: Rest çekme eğiliminde tavan yapacağınız bir aydasınız. Durup dururken prestij kaybına ve sevimsiz insan durumuna düşmeye gerek yok deyip sineye çektiğiniz şeyleri elinizin tersiyle itmek isteyebilirsiniz. Üzerinizde baskı oluşturan her şeye bambaşka bir gözle bakmanız ve bugüne dek bir türlü toparlayıp söze dökemediğiniz ve dile getirmediğiniz bir çıkışı çatır çatır yapmanız pek mümkün! Onay almak için değil, elde olan işin ya da durumun hakkını vermek için düşünür ve davranırsanız, belki otu ocağı yakma riskini göze alacaksınız. Ama samimiyetle dile getireceğiniz yaratıcı bir fikrin sizi ummadığınız bir başarıya taşıma ihtimalini de tetiklemiş olacaksınız.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri