2020 Ağustos ayı burç yorumları

Boğa Ağustos Ayı Burç Yorumları 2020

Hayatınızda alacağınız bazı kararlarda ani değişimler olabilir. Bunların sizi olumsuz yönde etkilemesine asla izin vermeyin. Yeni başlangıçlar her an hayatınızda olabilir. Olabildiğince sakin kalarak bu yönde olaylara sarılın.

3 Ağustos’ta Hiç beklenmeyen bir yerden iş teklifi alacaksınız. Bunu iyi değerlendirin. Kariyeriniz açısından bunu kaçırmamalısınız.

19 Ağustos’ta Hayatınızdaki sorunlara bakış açınızı değiştireceksiniz. Sizi olumsuz yönde etkileyen ne varsa üzerine gidin.

Aşk: Sorunları bir kenara bırakın. Karşınıza çıkacak problemleri partnerinizle beraber halledin. Çevrenizdeki kötü niyetli insanlardan uzak durun. Daha ciddi bir tutum takınarak eski çizginizden de sapmayın.

Sağlık-Kariyer: Sağlığınız için radikal kararlar alıyorsunuz. Kronik ya da kalıtsal rahatsızlıklara karşı elinizden ne geliyorsa yapın. Kariyeriniz açısından sizi rahatlatacak bazı olaylar yaşanacak. Yolunuza devam edin.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!