20 Mart 2024 Instagram ve Facebook çöktü mü? Instagram neden hata veriyor?

Instagram ve Facebook kullanıcıları merakla araştırıyor. 20 Mart 2024 Instagram çöktü mü? Instagram ve Facebook neden hata veriyor? Instagram'da hangi hata ortaya çıktı? Instagram neden çöktü? Açıklama geldimi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram çöktü mü? Instagram'a giriş yapıp storyleri, mesajları ve gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar, belirli zamanlarda yaşanan problemlerden kaynaklı uygulamaya girişte sıkıntı yaşıyor. Ağ hatası, akış yenileyememe, uygulamadan atma gibi sorunlarla karşılaşabilen Instagram, bu nedenle kullanıcıların da gündeminde yer alıyor.

20 MART 2024 İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 

Dünya genelinde kullanıcıların yapmış olduğu raporlamalar çerçevesinde, Instagram'da anlık olarak bazı aksaklıklar yaşandığı rapor ediliyor.

Bazı kullanıcılar zaman zaman internet bağlantısı, hesap güvenliği ya da bölgesel sorunlar nedeniyle uygulamaya erişimde sorunlar yaşayabiliyor.

KISMİ KESİNTİLER YAŞANIYOR! AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

İnstagram çöktü mü? Kullanıcılar Instagram'ı kullanabiliyorlar mı? Akış yenilemede sorun var mı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. Son 24 saatin hata bildirim raporlarına bakıldığına İnstagram'da son 1 saatinde kısmi kesintilerin yaşandığı görülüyor. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

17 ilde 'Narkoçelik-18' Operasyonu! 272 uyuşturucu satıcısı gözaltında İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber