19 Mayıs 2022'de sağlık ocakları açık mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na çok az bir süre kaldı. 19 Mayıs Perşembe gününün resmi tatil olup olmayacağı ve bu bağlamda da sağlık ocaklarının hizmet verip vermeyeceği büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, 19 Mayıs 2022'de sağlık ocakları açık mı? Ayrıntılar haberimizde...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl büyük bir coşkuyla kutlanıyor. 19 Mayıs 2022 Perşembe günü için kutlama hazırlıkları devam ederken, sağlık ocaklarının hizmet verip vermeyeceği merakla araştırılıyor. Peki, 19 Mayıs 2022'de sağlık ocakları açık mı? Detaylar haberimizde... 

19 MAYIS 2022'DE SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Sağlık Ocakları vatandaşlara sağlık hizmeti veren ülkenin en önemli sağlık kuruluşlarındandır. Sağlık ocakları (Aile Sağlığı Mekezleri) resmi tatillerde, milli bayramlarda ve dini bayramlarda kapalıdır. Aynı şekilde hafta sonları da sağlık ocakları kapalıdır.

19 Mayıs resmi tatillerden biridir. Dolayısıyla bu günde sağlık ocakları açık değildi. Hasta muayenesi resmi tatillerde aile sağlığı merkezlerinde yapılmaz. Devlet hastaneleri acilleri 7/24 açıktır ve acil durumlarda vatandaşlara hizmet verir.

Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu vurdu İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Azem'in kızı Nehir geliyor Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir çözülmedi!
Sonraki Haber