18 TL'ye 11 bin TL'lik destek onaylandı! Üstelik dosya masrafı yok! Dijital banka şartları sıraladı!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından biri olan QNB Finansbank, dijital bankacılık kolu olan Enpara ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bayram öncesi ihtiyaç kredisi ürününü duyuran dijital banka, dosya masraflarını sıfırlayarak tüketicilerin bütçelerini şenlendireceğini bildirdi. İşte Enpara’nın nisan ayı nakit desteklerine dair detaylar…

En düşük emekli maaşının zamlanması ile birlikte gözler memur maaşlarına çevrilirken yetkililerden konu ile ilgili olarak olumlu bir açıklama gelmedi. Hem memur ve emekli maaşları için hem de asgari ücret için iyileştirmelerin temmuz ayında yapılacağını belirten yetkililer, vatandaşların ek nakit desteğine yönelik hayallerinin suya düşmesine yol açtı. Bu noktada bayram öncesi bütçelerini bir nebze olsun ferahlatmak isteyen tüm tüketicilere, QNB Finansbank’ın dijital bankacılık kolu olan Enpara’dan yüzleri güldüren bir haber geldi.

Kurulduğu günden bu yana bir şubesi olmadığı için elde ettiği kazancı müşterileri ile paylaşan Enpara, nisan ayına girilmesi ile birlikte yeni bir ihtiyaç kredisi ürünü düzenlemiş olduğunu bildirdi. Bu kapsamda uyguladığı faizlerde değişikliğe gittiği gözlerden kaçmayan dijital banka, yeni ürününe ilişkin detayları aktardı.

ENPARA’DAN GÜNCEL NAKİT DESTEĞİ AÇIKLAMASI!

18 yaşını tamamlamış ve kredi puanı riskli olarak değerlendirilmeyen tüm tüketicilere bütçe desteklerinde bulunan, finansman desteklerinin yanı sıra kart kampanyaları ile de birçok farklı kategori altında faydalar tanımlayan Enpara, yeni kampanyasını duyurdu. Nisan ayında bütçelerini ferahlatmak, Ramazan Bayramı’na daha rahat bir ruh hali ile girmek isteyenler için faizleri güncellediğini belirten dijital banka, detayları paylaştı.

Kredi ürünleri için dosya masrafı talep etmediğini belirten Enpara, nisan ayı ihtiyaç kredisi ürünü için başlangıç faizini yüzde 2,49 olarak açıkladı. Banka, 36 ay vade ile 100 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini bildirdi.

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT HESABI!

100 bin TL üst limitli, 0 dosya masraflı ihtiyaç kredisi ürününden yüzde 2,89 faiz ve 36 ay vade ile 11 bin TL tutarında destek almak isteyen tüketicilerin 550,93 TL’lik taksit ödemelerinden sorumlu olacağını ifade eden Enpara, kredi başvurularının Enpara Mobil uygulaması veya Enpara internet bankacılığı ekranı üzerinden tamamlanabileceğini belirtti.

Deprem uzmanlarından açıklama: Kalitesiz yapılarda yıkıcı olabilir İnci Taneleri pavyon dansı ile Dilber rüzgarı esti! Olympiakoslu oyuncudan Ferdi Kadıoğlu'na skandal hareket!
Sonraki Haber