15 Temmuz Zafer Sergisi açıldı

15 Temmuz 2016 gecesi ülke tarihinin en karanlık gecelerinden biri yaşadıklarını ifade eden İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu ise şunları söyledi:
"15 Temmuz 2016 gecesi genci, yaşlısı, kadını, erkeği 7’den 70’e milletimizin ortaya koyduğu irade ile bu karanlık gece aydınlığa dönüştü ve milli bir destan yazıldı. Havalimanı çalışanlarımızın da milletimizin tamamıyla birlikte sokaklara döküldüğü, demokrasiye sahip çıkmak için milletimizin gözünü bile kırpmadan tankların önüne yattığı 15 Temmuz gecesinde yaşananları,her zaman hafızalarımızda diri tutmalıyız. İstanbul Havalimanı’nda sergilediğimiz “15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Sergisi” ile 15 Temmuz gecesi millet için canını feda eden 251 şehidimizin ve 2 bin 190 gazimizin kahramanlıklarını bir kez daha yâd ediyoruz. Her karesinde milli bütünlüğümüzün korunmasına ve çok daha güçlü bir Türkiye inşamıza tarif edilemez katkı sunan kahramanlıkların yer aldığı bu serginin açılışı vesilesiyle, demokrasi için canlarını fedakarca ortaya koyan tüm şehitlere Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum."

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler... Doların sonu yakın