15 Ocak sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? 16-17 Ocak 2021 hafta sonu yasak var mı?

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrasında 15 Ocak 2021 Cuma gününden itibaren normalleşme dönemine girileceği ve gelecek hafta 16-17 Ocak 2021 hafta sonunda sokağa çıkma yasaklarının kaldırılacağı iddia edildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında artan vakaların önüne geçilebilmesi için İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelde doğrultusunda hafta sonları da sokağa çıkma yasağı ve buna bağlı olarak bazı kısıtlamaların gelmesi normalleşme süreci konusunda çok önemli bir adım oluşturmuştu.

Ancak vakalarda yaşanan düşüş sonrasında özellikle sosyal medyada gelecek hafta 15 Ocak 2021 Cuma gününden itibaren normalleşme sürecine girileceği ve 16-17 Ocak 2021 tarihlerinde hafta sonunda sokağa çıkma yasağının kaldırılacağı iddia edildi.

15 OCAK 2021 YASAKLAR KALKIYOR MU?

Normalleşme sürecinin 15 Ocak tarihinde kalkacağı iddiaları sosyal medyada dolaşmaya başlarken konu hakkında yetkili merkezlerden henüz bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla yasakların kaldırılıp kaldırılmayacağı henüz belli olmadı.

Restoran kafe ve fırınlara sıkı denetim! CİMER'e bildirebilirsiniz! Bernard Hill kimdir? Bernard Hill kaç yaşında, nereli? Bernard Hill'den acı haber! Ünlü oyuncu yaşamını yitirdi..
Sonraki Haber