"14 şubatta sevgilime ne almalıyım?" İşte sizi bu dertten kurtaracak hediye önerileri..

Sevgililer gününün gelmesiyle beraber hediye telaşı hız kesmeden devam ediyor. Çakmak mı? Gömlek mi? Saat mi? Kadınların "sevgilime ne alacağım" sorusunun cevabı haberimizde...

Sevgililer gününün gelmesiyle beraber hediye telaşı hız kesmeden devam ediyor. Erkeğe hediye almak daha zor ve karışık olduğu için bugün haberimizde 'erkek sevgiliye ne hediye alınır?' sorusunun yanıtını verdik.

Sevgililer Günü roma katolik kilisesinin dini inanışından ortaya çıkan bir gündür. “Aziz Valentin Günü” olarak bilinen bu gün, batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevilen kişi adı altında kullanılmaktadır.

Geçmişte sevilen kişiye alınan hediyelerle günümüze kadar gelmiş olan bu alışkanlık birçok toplumda sevgililer günü olarak kutlanmaktadır. Eğer sizde bu geleneği devam ettirenlerdenseniz ve Sevgililer Günü'nde sevgilime ne hediye alacağım telaşına düştüyseniz tam olarak doğru yerdesiniz.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!