14 günlük yasak mı geliyor?

Vaka sayıları 33 binin üzerinde, hasta sayıları günler 6 bin 500 civarında, vefat sayısı ise son 24 saatte 211 oldu. Alınan tedbirlere rağmen Anadolu'da alarm seviyesi hala kırmızı. Alınan önlemlerin ilk olumlu işaretleri ise büyükşehirlerden geliyor. Tedbirlerin ne kadar önemli olduğu bir haftada görüldü. Büyük şehirlerdeki vaka artışlarında düşüş var. Ancak hala istenen seviyelerde değil. Gerçek etki hise bu hafta sonu ortaya çıkacak. Merak edilen ise artış düşmezse 14 gün kapanma gelir mi?

Hükümette yapılan değerlendirmelere göre, yeni kararların gerçek sonuçları bir hafta sonra görülecek. Ancak buna rağmen son birkaç gün içerisinde İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde gerileme eğiliminin başladığı gelen veriler ışığında görülüyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler... Doların sonu yakın