11 yaşındaki çocuk 2,5 yaşındaki çocuğu öldürdü!

Kanala giden yolda üç çocuğu toplamda 38 kişi gördü. Bulger'ın bu sırada kafasında bir şişlik vardı ve ağlıyordu. Fakat onu görenler hiçbir şey yapmadılar.

Sadece iki kişi Thompson ve Venables'ı durdurmaya çalıştı, fakat çocuklar Bulger'ın küçük kardeşleri olduğunu ya da çocuğun kaybolduğunu ve onu karakola götürdüklerini söyleyerek bu kişilerden kurtuldular. Yolculuklarının bir anında ise Bulger'ı bir evcil hayvan dükkanına götürdüler fakat bu dükkandan da kovuldular. En sonunda Walton kasabasına varan çocuklar karşılarında Walton Polis Karakolu'nu görünce tereddüt etseler de, Bulger'ı ona işkence etmeye başladıkları Anfield Mezarlığı yanındaki eski Walton ve Anfield Tren İstasyonu yakınında bulunan dik bir bayıra yönlendirdiler.

Çocuklardan biri Bulger'ın sol gözüne aynı gün çaldıkları Humbrol marka boyayı attı. Çocuğu tekmelediler, damgaladılar ve ona tuğla ve taşlar attılar. Bulger'ın ağzına pilleri yerleştirdiler ve polise göre, hiç bulunmamış olsa bile, anüse de pil yerleştirilmiş olma ihtimali bulunuyordu. En sonunda ise tren yolunun bağlama papucu olan 10 kiloluk demir bir çubuğu Bulger'ın üzerine attılar. Patolog Dr. Alan Williams'a göre, demir çubuk ile kafasına aldığı darbe sonucu kafatasında 10 adet çatlak oluşan Bulger o kadar fazla yara almıştı ki (toplamda 42), yaralanmaların hiçbirini ölüm nedeni olarak gösterilemezdi. Thompson ve Venables daha sonra bir trenin çarpması ve ölümün kaza gibi görünmesini umuduyla Bulger'ı tren raylarına yatırdı, kafasına moloz parçaları koydu. Olay yerini terk ettikten sonra Bulger'ın bedeni bir tren tarafından ikiye bölündü, bedeni ise iki gün sonra 14 Şubat 1993 tarihinde bulundu. Adli patolog ölümünün tren çarpmasından önce gerçekleştiğini doğruladı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor