Meteoroloji bu şehirlere sağanak uyarısı yaptı! Yurt genelinde yarın hava nasıl olacak?

11 Eylül Pazar Türkiye geneli hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan rapora göre yarın hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Ülkemizin Marmara kesiminin bazı yerlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte 11 Eylül Pazar hava durumu..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

RÜZGAR KUVVETİ: Genellikle kuzey ve batılı, yurdun güneydoğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!