10 Ocak okullar tatil mi? Son dakika yarın kar tatili var mı?

10 Ocak okullar tatil mi? Hafta başından bu yana olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar tatil edildi. Bugün ise Konya'nın 6 ilçesinde eğitime ara verildi. Peki yarın kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

10 Ocak okullar tatil mi? Son günlerde okulların tatil olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Soğuk havanın etkisini göstermesiyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Peki yarın kar tatili var mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğusunun parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun güneyi, Karadeniz kıyı kesimleri ve Artvin çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

10 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

10 Ocak ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.Ancak açıklama yapıldığı zaman sitemizde olacak.

9 OCAK TATİL OLAN YERLER

KARABÜK

Karabük'ün Ovacık ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamada, bölgede kar yağışının aralıklarla devam ettiği belirtildi.

Öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla ilçedeki ilk ve orta dereceli (Ovacık Spor Lisesi dahil) okullarda eğitime 9 Ocak Perşembe günü ara verildiği aktarılan açıklamada, engelliler, diyaliz hastaları ve hamile kamu personelinin de yarın tam gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

KONYA

Konya'nın 6 ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve olumsuz hava şartları nedeniyle Taşkent, Hadim, Kadınhanı, Sarayönü, Bozkır ile Yunak'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 9 Ocak Perşembe ara verildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ile engelli personel de yarın idari izinli sayılacak.

Sözde özel kuvvetler grup komutanı yakalandı Ev sahibiyle tartışan kiracı doğal gaz vanasını açıp evi patlattı Pendik’te korkunç saldırı: Kafede oturan kişiyi öldürüp kaçtı
Sonraki Haber