10 Ocak 2024 Türkiye geneli hava durumu! Yarın hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kar yağışı bekleniyor mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve Mardin çevreleri dışında aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kıyı Ege, Akdeniz, Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Yağışların Marmara'nın doğusu'nun yüksekleri, Doğu Akdeniz ile Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Antalya'nın doğusu, Bolu ve Düzce'nin yüksekleri, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Amasya, Ordu, Rize ve Artvin çevreleri, Samsun'un doğusu ve Nevşehir'in kuzeyinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun kuzeybatı kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Şans Topu sonuçları 16 Haziran 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Bugün kimin maçı var? 17 Haziran 2024 maç programı! Bulaştığı kişiyi 48 saat içinde morga sokuyor Marmara Denizi'nde deprem oldu! İstanbul'da hissedildi Hava sıcaklığı 6 derece birden yükseliyor Antalya'da deprem oldu