10 Mayıs Afyon iftar vakti!

10 Mayıs Afyon iftar vakti! Bugün Ramazan ayının ilk günü olması sebebiyle tüm Müslüman aleminde yılın ilk orucunun coşkusu yaşanıyor. Oruçlu olan vatandaşlar internette 10 Mayıs Afyon iftar vaktinin saat kaçta olduğunu araştırmaya başladı. Akşam ezanı saat kaçta okunacak, Afyonkarahisar iftar saati ne zaman gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde. İşte 10 Mayıs Afyon iftar vakti!

10 Mayıs Afyon iftar vakti! Son dönemde internette en çok araştırılan konulardan biri de iftar saatleri. Afyonkarahisar'da iftar vaktinin saat kaçta olduğu merak edilen illerden biri. Akşam ezanı saat kaçta okunacak sorusuna yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte 10 Mayıs Afyon iftar vakti! Peki akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte ayrıntılar... 

10 MAYIS AFYON İFTAR VAKTİ!

İftar saat 20.0'te açılacak.

Afyon’da ilk sahur 10 Mayıs 2019 Pazartesi 04.13’de olacak.

AFYON’DA İFTAR SAATİ-AKŞAM EZANI KAÇTA?

Afyon iftar vakti Diyanet Ramazan İmsakiyesi ile açıklandı. Afyon’da ilk iftar 20.01’de olacak. İlk oruç bu saatte açılacak.

2019 AFYON İMSAKİYESİ

Diyanet tarafından hazırlanan Afyon imsakiyesinin tamamına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

2019 RAMAZAN NE ZAMAN BAŞLIYOR NE ZAMAN BİTİYOR?

Ramazan'ın 1. günü ise 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü başlayacak. 3 Haziran 2019 günü ise son gündür.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının hakemi Arda Kardeşler oldu YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? Sultanbeyli'de kurban hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor!
Sonraki Haber