"10 kişinin tecavüz ettiği bir geçmişe sahip olsaydım..."

‘ANNEME ANNE OLARAK ULAŞAMIYORDUM’

Özellikle yaz tatillerinde kalabalık aile ortamında yaşadığını söyleyen Vuslateri, anne ve babasının ayrılığından sonra bambaşka bir bakış açısına kavuştuğunu belirtti. Yeni bakış açısını Vuslateri, “Yaratıcılıkta yaralarını daha iyi anlayabiliyorsun. Ben çok uzun zaman mücadele ettim. ‘Bunlarla nasıl başa çıkabilirim, bunları nasıl atlabilirim’ diye... Çok huzurlu bir aile ortamı değildi bizimki. Çok okumuş bir anne ve babadan hiç beklenmeyecek şiddet performansı... Zaman geçince sonuçta gazete okuyoruz ve etrafımızda binlerce şey yaşanıyor. Bir anda o bencillikten biraz geç olsa da çıktım. Devamlı kendimi hayatımı anlatıp, kendi hayatıma odaklıydım ama etrafımda bir sürü şey oluyordu. Biraz o tarafa odaklandım. ‘O pencereden yaşadıklarıma bakmam lazım’ dedim. Oyunculuğunda çok etkisi oldu bunda vizyonumu geliştirdim.” ifadelerini kullandı.
Annesiyle sorunlu bir ilişkisi olduğunu ve ondan şiddet gördüğünü söyleyen genç sanatçı, “Anneme anne olarak ulaşamayacağım kadar çok bilgiliydi. Ondan çok şey öğrendim” dedi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!