1 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu!

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim sorusu, 1 Ocak 2021 tarihinde haftanın kazananının belli olduğu yarışmada merakla araştırılıyor. FOX TV'nin sevilen yemek yarışmasında bu hafta kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı sorusunun yanıtı haberimizde. FOX TV'nin iddialı yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu, ödülü kim aldı?

Fox Tv'nin ilgi ile izlenen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada da bugün final heyecanı yaşanıyor. 15 bin TL ödülün sahibi olmak isteyen yarışmacılar en güzel yemekleri ve sunumları yapmak için mücadele ettiler. Zuhal Topal'la Sofrada kazananı kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ocak birincisi kim? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi yapılan oylamalarla belli oldu. Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu son bölümde Şeyda Hanım toplam 22 puan alarak haftanın beşincisi oldu. F. Eda Hanım ise 26 puanla haftayı dördüncü olarak tamamladı. Seda Hanım ve haftanın son gün yarışmacısı olan Eda Hanım ise Zuhal Topal ve kayınvalidelerden toplamda 27 puan alarak haftanın ikincisi oldu. Haftanın birincisi olan Altın Hanım toplam 28 puan aldı. Altın Hanım büyük sevinç yaşadı.

2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı! Simpsonlar'ın gelecek tahminleri tüyler ürpertiyor... Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...
Sonraki Haber