1 Ocak günü hastane, banka, eczane, noterler açık mı? 1 Ocak günü nereler açık?

Yılbaşı coşkusunun ardından vatandaşlar, 1 Ocak 2024 Pazartesi gününün resmi tatil olup olmadığını ve kamu kurumlarının kapalı olup olmadığını öğrenmek için internet üzerinde yoğun bir şekilde araştırma yapıyor. Bu çerçevede 31 Aralık ve 1 Ocak günü çalışılıp çalışılmayacağı ve hangi kurumların açık olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 1 Ocak tatil, 1 Ocak günü hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler açık mı, 1 Ocak günü nereler açık olacak? İşte 1 Ocak günü açık olan kurum ve kuruluşlar...

Yılbaşı coşkusunun ardından halk, 1 Ocak 2024 Pazartesi gününün resmi tatil olup olmadığını ve kamu kurumlarının faal olup olmadığını öğrenmek için internet üzerinde yoğun bir araştırma içerisine girmektedir. Bu bağlamda, 31 Aralık ve 1 Ocak günleri çalışma durumu ve hangi kurumların açık olup olmadığı büyük bir merak konusudur. 1 Ocak'ta hastaneler, eczaneler, bankalar ve noterler gibi önemli kurumların açık olup olmadığı da öğrenilmek istenmektedir. İşte 1 Ocak günü faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar...

1 OCAK 2024 TATİL Mİ?

Yeni yılın ilk günü olan 1 Ocak 2024, hem ülkemizde hem de birçok ülkede resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Bu özel gün, genellikle vatandaşların dinlenmeye ayırabilecekleri, aileleriyle bir araya gelebilecekleri bir gün olarak öne çıkar.

1 OCAK'TA BANKALAR AÇIK MI?

1 Ocak 2024 Pazartesi günü resmi tatil olması nedeniyle, bankalar kapalı olacak. Banka işlemleri için son tarih 29 Aralık Cuma günü, saat 17.00 olarak belirlenmiş durumda. Yeni işlem günü ise 2 Ocak Salı günü başlayacak.

1 OCAK'TA HASTANELER AÇIK MI?

1 Ocak 2024 tarihinde hastaneler, Acil Servis dışında hizmet vermeyecek. Ancak Acil Servis bölümleri, her gün 24 saat boyunca hizmet vermeye devam edecek.

1 OCAK'TA ECZANELER AÇIK MI?

Yeni yılın ilk günü olan 1 Ocak 2024 Cuma günü, eczaneler kapalı olacak. Ancak nöbetçi eczaneler, haftanın 7 günü ve 24 saat boyunca hizmet vermeye devam edecek. Eczacılar, yeni yıl tatilinin ardından 2 Ocak Salı günü mesaiye başlayacaklar.

1 OCAK'TA SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

1 Ocak 2024 Cuma günü resmi tatil olduğundan dolayı, Sağlık Ocakları kapalı olacak. Sağlık Ocaklarındaki görevliler, yeni iş günlerine 2 Ocak Salı günü itibariyle başlayacaklar.

1 OCAK'TA NOTERLER AÇIK MI?

1 Ocak 2024 Cuma günü resmi tatil olduğundan dolayı, noterler kapalı olacak ve hizmet vermeyecekler. Ancak nöbetçi noterler, haftanın 7 günü ve 24 saat boyunca hizmet sunmaya devam edecekler.

1 OCAK'TA KARGOLAR AÇIK MI?

 Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanunu'na göre 1 Ocak günü resmi tatil olarak kabul edildiği için, kargolar 31 Aralık 2023 - 1 Ocak 2024 tarihleri arasında hizmet vermemiş olacaklar.

Borsa rekor seviyeden açıldı! PlayGate GSYF kuruldu: Dijital oyun pazarına yeni yatırım fonu geldi İsmail Kartal 6 numara kararını verdi, olan Osayi Samuel'e oldu
Sonraki Haber