1 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

TV8'de yayın hayatına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz adlı programda her hafta Cuma günüğ haftanın birincisi belirleniyor. Günlük olarak her gün farklı bir ismini yemek yaptığı programda haftanın kazananı 15 bin TL'lik ödülün de sahibi oluyor. Peki 1 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan isim belli oldu. Haftanın finalinde kazanan isim Ogün Bey oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Ekim haftanın birincisi merak ediliyor. Her gün büyük mücadelelerin sergilendii programda Cuma günleri de haftanın kazanan ismi belli oluyor. Yarışmadan bu hafta galip ayrılacak olan isim ödül olarak 15 bin TL ödülle ayrılıyor.

1 EKİM ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Sunucu Zuhal Topal'ın da puanlamaya katıldığı bir formatta ilerleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Ekim Cuma günü haftanın birincisi belli olduğunda haberimizde olacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan isim belli oldu. Haftanın finalinde kazanan isim Ogün Bey oldu.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 30 EYLÜL PUAN DURUMU NASILDI?

Hatice Eroğlu: 4

Ogün Kartaş: 3

Duygu Karakaş: 3

Olena Melnichuk: 4

Ümit Bey 14 puan alarak haftayı tamamladı.

Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Bugün kimin maçı var? 21 Mayıs 2024 maç programı! 17 ilde 'Narkoçelik-18' Operasyonu! 272 uyuşturucu satıcısı gözaltında
Sonraki Haber