1 burger tam 1.200 TL! Nusret'in yeni fiyatları tepkiye neden oldu: Vergi rekortmeni olması gerekir!

Nusret'in son açtığı Londra'daki restoranının fiyatları sosyal medyada büyük tepki çekti. Futbolcu menajeri Muzzi İzzet, 3 tane burgere 3 bin 600 TL ödediğini belirttiği fişi Twitter hesabından paylaştı. Bu isyan paylaşımı sonrası fiyatlara tepki gösteren gazeteci İsmail Er, "Nusret'in bu fiyatlarla Türkiye'de vergi rekortmeni olması gerekir!" dedi.

ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'da işletmelerinin ardından Nusret Gökçe şimdi de Londra'da yeni restoranını açtı. 

Türkiye'de başlayıp dünya genelinde ünü yayılan Nusret Gökçe'nin Londra'nın merkezinde açtığı son restoranında fiyatlar dudak uçuklatan cinsten. 

MENAJER, "3 TANE BURGER 3 BİN 600 TL" DİYEREK İSYAN ETTİ

38 yaşındaki Gökçe'nin Londra'daki restorandaki yemek fiyatları, daha önce Emre Mor'un menajerliğini de yapan Muzzi Özcan tarafından sert eleştirilere maruz kaldı. Muzzi Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Nusr-et Londra, hayatımda ödediğim en gereksiz yemek! Milli dedik, milli gurumuz dedik, 3 tane burger 3 bin 600 TL!" ifadelerini kullandı.

"NUSRET'E GİDENLERİ MALİYE TAKİP EDİYOR MU?"

Gazeteci İsmail Er ise fiyatlara farklı bir bakış açısıyla tepki gösterdi. Nusret'in bu fiyatlarla vergi rekortmeni olması gerektiğini ifade eden Er, "Nusret'e gidenleri maliye takip ediyor mu ya da MASAK" diye sordu.

"BU FİYATLARA NUSRET'İN VERGİ REKORTMENİ OLMASI GEREKİR"

 Er, paylaşımında şunları söyledi: "Nusret, 3 hamburgere 3 bin 600 TL fiş kesmiş! Adam kime nasıl hesap keseceğini biliyor! Futbol menajerine koymaz da! Nusret'e gidenleri maliye takip ediyor mu ya da MASAK! Nusret'in bu fiyatlarla Türkiye'de vergi rekortmeni olması gerekir!"

Oyuncu Birce Akalay'dan Cannes pozu! Büyüledi... 18 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 17 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber