Amber Heard'e açtığı karalama davasını kazanan Johnny Depp, beyaz perdeye geri dönüyor!

Eski eşi Amber Heard'e açtığı 'karalama davasını' kazanan dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp beyaz perdeye geri dönüyor... ‘La Favorite’ adlı filmde rol alacak olan Depp, Fransız Kralı XV. Louis’yi canlandıracak.

Johnny Depp ve kendisinden 23 yaş küçük Amber Heard'ün ilişkileri uzun zamandır gündemdeydi. Olaylı geçen boşanmanın ardından davayı kaybeden Amber Heard tazminat ödemeye mahkum edildi. Paraya ödeyemeceği konuşulan Heard bu sorunlarla cebelleşirken Depp ise işlerine döndü.

DAVANIN ARDINDAN YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

Eski eşi Amber Heard ile yaşadığı çalkantılı ilişkisi nedeniyle kariyerinde zor günler yaşayan ve şimdilerde itibarını geri kazanan Johnny Depp, hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Amber Heard'e açtığı karalama davasını kazanan Johnny Depp, beyaz perdeye geri dönüyor!

Karalama davası sürecinde Heard’ün iddialarının kariyerine zarar verdiğini ve Karayip Korsanları’ndaki rolünü bu nedenle kaybettiğini sık sık dile getiren oyuncu, yeni film projesiyle beyazperdeye dönüyor.

‘La Favorite’ adlı filmde rol alacak olan Depp, Fransız Kralı XV. Louis’yi canlandıracak. ‘Polisse’ ve ‘Mon Roi’ gibi filmlerle bilinen Maiwenn Le Besco’nun yönetmen koltuğunda oturacağı film, Depp’in dava sonrası gelen ilk projesi olacak. 2023 yılında vizyona girmesi beklenen film aynı zamanda oyuncunun ilk Fransız yapımı olacak.

 

 

Amber Heard'e açtığı karalama davasını kazanan Johnny Depp, beyaz perdeye geri dönüyor! ile ilgili etiketler Johnny Depp amber heard
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.