Amazon’un İlk Türk yapımı filminin fragmanı yayınlandı! Rüyanda Görürsün filminin konusu dikkat çekiyor! İşte detaylar…

Prime Video’nun ilk yerli yapımı Rüyanda Görürsün filminden fragman geldi. Murat Boz ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı Amazon Original filmi merak uyandırdı!

Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video, ilk yerli Amazon Original filmini yayınlamaya hazırlanıyor. Başrollerinde Murat Boz ve Burcu Özberk’in yer aldığı yapımın fragmanı ise dikkat çekti. Prime üyeleri tarafından kısa süre içinde izlenebilecek Rüyanda Görürsün filminin fragmanı kısa sürede birçok kişi tarafından izlendi.

Amazon Prime Video’nun Türkiye’de faaliyetlerine başlamasının ardından platformda yer alacak yerli yapımlar da merak ediliyordu. Birçok kişi tarafından dijital platformda yer alacak ilk yerli yapıma yönelik daha şimdiden tepkiler gelmeye başladı. Filmin konusu ise merak ediliyor.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ FRAGRAMNI YAYINANDI

Amazon Original imzası taşıyan ve başrollerinde müzisyen Murat Boz ile oyuncu Burcu Özberk’in yer aldığı Rüyanda Görürsün filminin fragmanı yayınlandı. 3 Şubat tarihinden itibaren Prime üyeleri tarafından izlenebilecek. Filmden ilk fragmanın gelmesinin ardından film sosyal medyada da gündem oldu.

Senaryosunu Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz’ın kaleme aldığı film, özellikle Murat Boz ve Burcu Özberk’in hayranları tarafından merakla bekleniyor. Filmden gelen ilk fragman ise kısa sürede birçok kişi tarafından izlenerek büyük beğeni aldı.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ KONUSU NE?

Amazon’un İlk Türk yapımı filminin fragmanı yayınlandı! Rüyanda Görürsün filminin konusu dikkat çekiyor! İşte detaylar…

Aşkların geneli tanışmakla başlayıp ayrılmakla biterken, Engin (Murat Boz) ve Pelin’in (Burcu Özberk) aşkları kavuşmakla başlıyor. Aşka ve evliliğe inanmayan iki kişinin rüyada buluşmaları konu ediniyor.

Güç, para ve başarıya değer veren iş insanı Engin’in orta sınıf bir ailenin kızı olan hayalperest Pelin’e karşı duyacağı aşk filmin en dikkat çeken konusu oldu. Yolları bir partide kesişen ikilinin hatırlamadıkları bir gecenin ardından uyandıklarında kendilerini iki yıllık bir evliliğin içinde buluyorlar. Bu rüyadan uyanmak isteyen ikilinin zaman içinde olaylar karşısında yaşadıkları onların birbirine bağlanmasını sağlıyor.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN OYUNCULARI KİM?

Başrollerinde Murat Boz ve Burcu Özberk’in yer aldığı yapımda onlara Devrim Yakut, Ekin Mert Daymaz ve Şerif Erol gibi isimler eşlik ediyor. 3 Şubat’ta Prime Video’da yayınlanacak filmin heyecanla bekleniyor.

Amazon’un İlk Türk yapımı filminin fragmanı yayınlandı! Rüyanda Görürsün filminin konusu dikkat çekiyor! İşte detaylar… ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.