Amazon ormanlarından 40 gün sonra gelen mucize haber! Uçak kazasında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu

Kolombiya'da 1 Mayıs'ta Amazon ormanlarına düşen uçağın enkazı 17 Mayıs'ta bulundu. 3 kişinin cansız bedenine ulaşılan uçak kazasında 4 çocuktan günlerce haber alınamadı. Kazadan 40 gün sonra gelen haber ise mucizelere inandırdı.

Kolombiya’da 1 Mayıs’ta içerisinde mürettebatta dahil olmak üzere 7 kişilik bir uçağın düştüğü haberi ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Kaza, dev ağaçların 40 metreye kadar büyüyebildiği ve şiddetli yağışların yaygın olduğu Guaviare ve Caquetá arasındaki sınırda meydana geldi. Yetkililer, uçağın düşmesine neyin neden olduğunu henüz açıklamadı. Uçak ormanlık bir yerden Kolombiya'nın Amazon yağmur ormanlarındaki ana şehirlerden biri olan San Jose del Guaviare'ye uçuyordu.

Amazon ormanlarından 40 gün sonra gelen mucize haber! Uçak kazasında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu

Amazon ormanlarına düştüğü tespit edilen uçağın enkazına 17 Mayıs’ta ulaşıldı. Enkazda pilot dahil olmak üzere 3 yetişkinin cansız bedenine ulaşıldı. Ancak uçağın içinde bulduğu tespit edilen dört çocuğun izine rastlanmadı. Çocuklara ulaşabilmek için geniş bir arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Amazon ormanlarından 40 gün sonra gelen mucize haber! Uçak kazasında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu - Resim : 2

DÜNYA BU MUCİZEYİ KONUŞUYOR

Anneleri Magdalena Mucutui Valencia kazada hayatını kaybeden dört çocuk kazadan 40 gün sonra canlı olarak bulundu. Askeri kaynaklar Cuma günü Kolombiya basınına verdiği demeçte, çocukların ormanda 40 gün tek başlarına kaldıktan sonra sağ olarak bulunduklarını söyledi. Açıklamada çocukların susuz kaldıkları ve böcek ısırıkları olduğu ancak bunun dışında durumlarının iyi olduğu söylendi.

Amazon ormanlarından 40 gün sonra gelen mucize haber! Uçak kazasında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu - Resim : 3

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm ülke için büyük sevinç! 40 gün önce Kolombiya ormanlarında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu" dedi.

Amazon ormanlarından 40 gün sonra gelen mucize haber! Uçak kazasında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu ile ilgili etiketler Kolombiya Amazon
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.