Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, EYT'lilere seslendi! “Yüzde 30'luk devlet katkısı ile çifte emeklilik yaşayın!”

Ekonomi piyasalarına ilişkin yaptığı tespitler ve yatırımcılara verdiği tavsiyeler ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu kez de EYT’lileri yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Uzman Memiş, birikimlerini artırmak isteyen EYT’liler için o yatırım aracına işaret etti. İşte Memiş’in EYT’lilere vermiş olduğu yatırım tavsiyesine ilişkin detaylar…

Son dönemlerde gerek Amerika’da yaşanan ekonomik gelişmeler gerek açıklanan faiz artırımı kararları gerek ise de küresel piyasayı direkt olarak etkileyen diğer gelişmeler ışığında artan döviz ve altın fiyatları, yatırımcıların ve potansiyel yatırımcıların kafalarını karıştırmaya devam ediyor. Dalgalı fiyat grafikleri sebebi ile birikimlerini nasıl değerlendirmeleri gerektiğini tam olarak belirleyemeyen vatandaşlar, son dönemlerde özellikle Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in öngörülerini yakın takip altına aldı.

Ekonomi piyasalarında yaşanan son gelişmeleri değerlendiren ve hem kısa vade hem de uzun vade tahminlerini açıklayarak yatırımcılara ve potansiyel yatırımcılara yol göstermeye çalışan Uzman İslam Memiş, bu kez de yalnızca EYT’lileri ilgilendiren bir açıklamaya imza attı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Uzman Memiş, emekli olan ve aldığı para ile ne yapacağını bilemeyen iki sosyal medya kullanıcısına önemli bir tavsiye verdi.

EYT’LİLER DİKKAT!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, EYT'lilere seslendi! “Yüzde 30'luk devlet katkısı ile çifte emeklilik yaşayın!”

Sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, EYT yasasından faydalanarak emekli olan ancak aldıkları paraları nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda bilgi sahibi olmayan sosyal medya kullanıcılarına, şu tavsiyede bulundu: “EYT çıkmasaydı zaten 10 yıl bekleyecektin. Farzet ki çıkmadı, 10 yıl o paraya dokunma ve BES’e koy. Yüzde 30 devlet katkısından yararlan. 10 yıl sonra çifte emekli olursun.”

NEREYE YATIRIM YAPILMALI?

TGRT Haber’de kendisine sorulan yatırım sorularını yanıtlayan Memiş, “Altın alacağım. Çeyrek mi, cumhuriyet altını mı alayım?” sorusuna şu şekilde karşılık verdi: “Çeyrek altında 62 TL, cumhuriyet altınında ise 192 TL işçilik var. 24 ayar has astar altın al.”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, EYT'lilere seslendi! “Yüzde 30'luk devlet katkısı ile çifte emeklilik yaşayın!” ile ilgili etiketler İslam Memiş EYT emeklilik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.