Altay'da ilginç teknik direktör tercihi... Mustafa Denizli'nin yerine yardımcısı Nobre getirildi iki maç sonra gönderildi

Süper Lig'in 20. haftasında kulüp efsanesi Mustafa Denizli'yle yolları ayıran Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Denizli'nin ardından yardımcısı Mert Nobre'yi teknik direktörlüğe getirdi. İzmir'in Siyah-Beyazlılar'ı Süper Lig'de üç maça Nobre yönetiminde çıktı. Altay, bugün de Nobre'yle yolların ayrıldığını açıkladı.

Altay'da Mustafa Denizli'nin ardından teknik direktörlük görevine Denizli'nin yardımcısı Mert Nobre getirildi.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada Denizli'nin yerine getirilen teknik direktörün Mert Nobre olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbol takımımız Süper Lig’in geri kalan bölümündeki çalışmalarını, ligi ve sezon başından bu yana oyuncularımızı en iyi tanıyan teknik direktör Mert Nobre yönetiminde sürdürecektir. Teknik direktörümüz Mert Nobre'ye yeni görevinde başarılar dileriz."

İlk teknik direktörlük deneyimini 2020-2021 sezonunda Gençlerbirliği'nde yaşayan Mert Nobre, Başkent temsilcisinde 7 maçta 1 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Altay'da ilginç teknik direktör tercihi... Mustafa Denizli'nin yerine yardımcısı Nobre getirildi iki maç sonra gönderildi

ÜÇ MAÇA ÇIKABİLDİ

Altay'dan yapılan açıklamada, siyah-beyazlı ekibin geçen sezon Süper Lig'e yükselmesinde önemli katkıları olan, Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe ve Konyaspor karşılaşmalarında teknik direktör olarak görev yapan Mert Nobre ile yapılan görüşmeler sonucunda yolların ayrıldığı bildirildi.

Sezona Mustafa Denizli’nin yardımcısı olarak başlayan Nobre, Denizli’nin ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilmişti.

 

 

 
Altay'da ilginç teknik direktör tercihi... Mustafa Denizli'nin yerine yardımcısı Nobre getirildi iki maç sonra gönderildi ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli Mert Nobre
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.