Almanya’da neler oluyor? İki Türk’ün öldürülmesinde PKK’nın parmağı mı var?

Almanya’nın Sindelfingen Şehri’nde bulunan Mercedes Fabrikası’nda önceki gün Konyalı Özkan Karagözlü ve Ayhan Balki adlı iki Türk’ün öldürülmesi ve 3 kişinin de yaralanması belirsizliğini koruyor. Alman polisi ve savcılık yetkilileri katil zanlının neden ateş ettiğinin hala belirsiz olduğunu söylüyor. İddialara göre tetiği çeken Rizeli Murat Demir, PKK’lı sendika yöneticileri tarafından fabrikaya işçi olarak alındı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye’de pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi binlerce kilometre uzakta kan döküldü.


MERCEDES FABRİKASINDA İKİ TÜRK İŞÇİ SİLAHLI SALDIRIDA YAŞAMINI KAYBETTİ!


Gurbetçileri üzen cinayetler Almanya’nın Baden-Württemberg Eyaletinin Sindelfingen şehrinde bulunan Mercedes fabrikasında meydana geldi.Fabrika içinde perşembe sabahı saat 07:45’de çıkan ve nedeni henüz açıklanmayan tartışmada, 2 kişi öldürülmüş ve 3 kişi hafif yaralanmıştı. Alman polisinin ilk açıkladığı bilgilere göre, sabah saatlerinde yaşanan tartışmada silahını çeken 53 yaşındaki Murat Demir adlı işçi, evli ve iki çocuk babası 44 yaşındaki Özkan Karagözlüm ile yine evli ve ili çocuk babası 44 yaşındaki Ayhan Balki adlı diğer iki işçiyi tabanca ile vurarak öldürdü.

Meydana gelen olayda,aynı fabrika da bulunan 3 kişininde hafif yaralandığı belirlendi.Ölen şahıslardan birinin olay yerinde, diğerinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.

KATİL ZANLISI OLAY YERİNDEN KAÇARKEN POLİSE YAKALANDI!

Mercedes fabrikasın da büyük panik yarattığı öğrenirken olaydan sonra,tetiği çeken Murat Demir,kaçarken polis tarafından yakalanıp göz altına alındı.Rizeli olduğu öğrenilen Murat Demir’in sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye ve yöneticileri hakkında sürekli provokatif paylaşımlar yaptığı belirlendi.Yapılan araştırma da,hayatını kaybeden, Konyalı Özkan Karagözlüm ve hemşehrisi Ayhan Balki ile tetiği çeken Rize'li Murat Demir’in Mercedes firmasının kadrolu işçisi olmadığı, işçi kiralayan bir firma üzerinden Mercedes Fabrikası’nda çalıştığı belirlendi.Polis, olay ile ilgili araştırma ve soruşturmasını sürdürüyor.

Almanya’da neler oluyor? İki Türk’ün öldürülmesinde PKK’nın parmağı mı var?
Özkan Karagözlü

 

POLİS VE SAVCILIK HİÇ BİR BİLGİ VERMİYOR!

Öte yandan polis sözcüsü başlangıçta öldürülen 53 yaşındaki ve 44 yaşındaki iki kurbanın birbirini tanıyıp tanımadığına dair herhangi bir bilgi veremediği öğrenildi.Alman medya kuruluşlarının olay sonrası polis çevrelerinden edindiği bilgiye göre, ateş ettiği belirlenen Murat Demir’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a muhalif bir kişi olduğu ifade edildi.Ancak olayın siyasi amaçlı olup olmadığını ise açıklamadı.Yine Alman Cumhuriyet savcılığı da,başlangıçta Perşembe sabahı Hol 56 yakınlarındaki fabrika binasında meydana gelen suç veya şüpheli hakkında daha fazla ayrıntı vermek istemedi.Aynı yetkililer,şüpheli cinayet silahının emniyete alındığını söyleyerek,ne tür bir silah olduğu hakkında hiçbir bilgisi olmadıklarını söyledikleri kaydedildi.


İKİ TÜRK’ÜN ÖLDÜRÜLMESİNDE PKK PARMAĞI MI VAR?

Almanya’da neler oluyor? İki Türk’ün öldürülmesinde PKK’nın parmağı mı var? - Resim : 2


Mercedes Fabrikası’n da meydana gelen cinayetlerde polis ve savcılık yetkilileri ile Türk derneklerinin suskun olması,Türkler arasında kuşkulu karşılandığı bilgisi alındı.SüperHaber’in yaptığı araştırmada cinayetlerin işlendiği Mercedes fabrikası ile diğer fabrikalarda işçi alımı yapan sendikalardaki yasa dışı örgütlerin etkin olduğu ileri sürüldü.

İddialara göre tetiği çeken Rizeli Murat Demir, PKK’lı sendika yöneticileri tarafından fabrikaya işçi olarak alındı.Adının açıklanmasını istemeyen Almanya’da çeşitli fabrikalarda çalışan Türk işçiler, meydana gelen olayın sürecinin sorgulanması gerektiğini konuşarak,”Bölücü terör örgütü PKK yanlısı sendika başkanları taşeron işçi alımın da çok erkin bulunuyorlar.Onlara yakın olmayan ve onları desteklemeyen Türkler,bu fabrikalar da işe alınmıyorlar. Bu şekilde işe alınan işçiler ile karşı siyasi görüşte olanlar arasında zaman zaman sözlü tartışmalar meydana geliyor. Fabrika yetkilileri de bu duruma sessiz kalıyorlar.” dediler.

CİNAYETLERE SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİLDİ!

Almanya’da bulunan gurbetçiler arasında büyük üzüntü yaratan ve bir Türk işçinin diğer iki Türk işçiyi öldürülmesi, sosyal medya da tepkiyle karşılandı.Cinayeti kınayan çeşitli sosyal medya hesapları mesajlarında sakin olunması ve herhangi bir provokasyona gelmemeleri istendi.

Almanya’da neler oluyor? İki Türk’ün öldürülmesinde PKK’nın parmağı mı var? - Resim : 3
-Lanet olsun Sizin SİYASET ANLAYIŞINIZA...
Türkiye Siyasetindeki gerilimin sonucu
AVRUPADA KAN DÖKÜLDÜ. Almanya Stuttgart'ta Mercedes Fabrikası Çalışanı İKİ TÜRK Vurularak ÖLDÜRÜLDÜ.Aynı iş yerinde Çalışan Konya/Beyşehir'li
Özkan KARAGÖZLÜ ve Ankara'lı
Ayhan BALKİ Rize'li Murat DEMIR tarafından kurşunlanarak öldürüldü.

Biz gibiler birlikten beraberlikten bahsederken Sözün bittiği yere mi sürükleniyoruz..
Siyaset bezirganları Lanet olsun sizin
Toplumu geren, kamplaştırılıp düşmanlaştıran, kardeşi kardeşe kırdıran Siyaset anlayışınıza..
Lanet olsun, Vatanımızın Evlatlarını birbirine kırdıran Şeytani dilinize.Lütfen Sağduyulu olalım, Provokasyonlara gelmeyelim, çok temkinli, İtidalli olalım. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Rahmet, Aile efradına sabır ve başsağlığı diliyorum. c.şanlı


-Başımız sağolsun.. Rabbim Rahmet eylesin Balkı Ailesine sabırlar versin kardeşim Ayhan Balkı Konya'lı babamın teyzesinin torunu olur bu bir ihmalkarlık o silah nasıl geldi o fabrikaya yazık değilmi gencecik insanlara... Sözün bittiği yer..

 

-Almanyanın Sindelfingen Şehrinin Önde gelen Fabrikası Mercedeste Siyasi sebeblerden dolayı Saldıran Rizeli Laz Murat Demir Seçim sebebiyle iki kişiye öldürdü.
Murat Demir Sosyal Medyada Devletine yaptığı sert davranışlarla Devlet yandaşları olan ve herkes tarafından çok sevilen Sarıyahşi / Aksaraylı Ayhan Balki ve Konyalı Özkan Karagözlüyü öldürdü ve üç kişiyi yaraladı.
Ölenlere Allah rahmet eylesin.

Almanya’da neler oluyor? İki Türk’ün öldürülmesinde PKK’nın parmağı mı var? - Resim : 4
Ayhan Balki

 


-Gencligimizin DJ si Allah rahmet eylesin

Almanyanın Sindelfingen Şehrinin Önde gelen Fabrikası Mercedeste Trabzonlu Murat Demir iki kişiye öldürdü
Murat Demir herkes tarafından çok sevilen Sarıyahşi / Aksaraylı Ayhan Balki ve Konyalı Özkan Karagözlüyü öldürdü ve üç kişiyi yaraladı.
Ölenlere Allah rahmet eylesin.

-Yazık!… siyaset tartışması ve 2 ölü

Almanya’da Türkiye seçimleri bitti.
Ama 2 kişi vurularak öldürüldü.

-Eldeki bütün bulgular Mercedes Sindelfingen Fabrikasında iki vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan olayın siyasi olduğunu gösteriyor.
Murat Demir silahını teslim ederken "iki Erdoğancıyı vurdum" diyor.
Saldırgan TikTok'da Laz Muro ismi altında CHP yanlısı videoları ile tanınıyor.
Diyorum ya bunlar kendileri gibi düşünmeyenlere yaşam hakkı tanımıyor.Ölenlere Allah tan rahmet yaralı gurbetçilerimizede acil şifalar diliyorum

Almanya’da neler oluyor? İki Türk’ün öldürülmesinde PKK’nın parmağı mı var? - Resim : 5
Katil zanlısı “Muro Laz”lakabını kullanan Murat Demir sorgulanıyor.


-Almanya Stuttgart'ta yaşayan ve mercedeste çalışan biri Konya'lı diğeri Ankara'lı olan bu iki güzel insan,
Devlet düşmanı chpkk'lı Murat DEMIR tarafından kurşunlanarak öldürüldü....
Allah rahmet eylesin.

-Olayın sebebi / arka planı net olarak belli değil, bu hususta lütfen sükunet içinde olalım. Sosyal medyada gereksiz ve yalan haberlere itimat etmeyelim. Hepimizin acısı bir ve taze. Mümkünse gereksiz paylaşımlar yapmıyalım. !!!

Almanya’da neler oluyor? İki Türk’ün öldürülmesinde PKK’nın parmağı mı var? ile ilgili etiketler Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.