Alman damat kız isterken çok zorlandı! Elindeki kağıttan kopya çekerek kızı istedi

Türk bir kızla evlenmek isteyen Alman damatın, söz merasiminde yaşadığı zor anlar sosyal medyada gündem oldu. Türk usulüne uygun şekilde kız isteyen Alman damadın elinde ki kağıttan kopya çekmesi sosyal medyanın tüm sempatisini üstüne topladı.

Sosyal medyada insanlar mutlu olduğu her anı paylaşır oldular. Kendi kız isteme videosunu sosyal medyaya yükleyen gelinin paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü. Alman bir damat, sevdiği kadınla evlenmek istediğini Türk adetlerine uygun bir şekilde dile getirmek isteyince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Alman damat kız isterken çok zorlandı! Elindeki kağıttan kopya çekerek kızı istedi

ALMAN DAMAT HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYİ BAŞARDI

Alman damat elindeki kağıda baka baka gelini “Allah’ın emri peygamberin kavliyle” babasından istedi. O anlar sosyal medya kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Alman damat kız isterken çok zorlandı! Elindeki kağıttan kopya çekerek kızı istedi ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.