Alişan ve Buse Varol'un arasındaki sorun ne? Buse Varol'dan fotoğraflı yanıt geldi...

Alişan'ın geçtiğimiz aylarda koronavirüs sebebiyle vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş için yapılan törene katılmadığı söylenen Alişan'ın eşi Buse Varol ailesiyle birlikte tatil yapıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan Varol, Alişan ile aralarında sorun olup olmadığına yönelik sorulara fotoğrafla yanıt verdi.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve hayatını kaybetmişti. Ölümünün birinci yıl dönümünde Tektaş için yapılan törende dua sonrası hayır lokması ve pilav dağıtıldı. Alişan'ın ailesiyle problemleri olduğu iddia edilen oyuncu Buse Varol'un, törene katılmadığı iddiaları vardı. Buse Varol hem bu iddialara hem de Alişan ile arasının bozuk olduğu iddialarına yanıt verdi.

Alişan ve Buse Varol'un arasındaki sorun ne? Buse Varol'dan fotoğraflı yanıt geldi...

Buse Varol Alişan ile ilgili sorulara fotoğraf ve kalp emojisiyle yanıt verdi.

Alişan ve Buse Varol'un arasındaki sorun ne? Buse Varol'dan fotoğraflı yanıt geldi... - Resim : 2

Kocasının yanı başında olduğunu söyleyen oyuncuya mezarlığa gidip gitmediği de soruldu.

Alişan ve Buse Varol'un arasındaki sorun ne? Buse Varol'dan fotoğraflı yanıt geldi... - Resim : 3

Buse Varol mezarlıktan bir karesini paylaşıp "Cevabım bu fotoğraf olsun" dedi.

 

Alişan ve Buse Varol'un arasındaki sorun ne? Buse Varol'dan fotoğraflı yanıt geldi... ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.