Ali Koç yazısı yayımlanmayan Şansal Büyüka, Milliyet'ten istifa etti: "Sabah baktım yazı yok gazetede"

Spor yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili kaleme aldığı yazısının yayımlanmamasının ardından Milliyet'ten istifa ettiğini açıkladı.

Duayane spor yazarı Şansal Büyüka, Milliyet gazetesinde son kaleme aldığı yazının yayımlanmadığını ve bu sebeple istifa ettiğini açıkladı.

343 Digital'e konuşan Büyüka, yazdığı yazının Ali Koç ile ilgili olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

“Milliyet’te haftada bir, ligin genel panoramasını yapan tam sayfa yazılar hazırlıyorum. Son yazımda Ali Koç ile ilgili bir yazı yazdım. İçinde eleştiri de var, destek de var. Sınırları zorlayan bir yazı değil. Hiç öyle bir yanı yok. Sakıncalı bir tarafı yok editöryel açıdan. İlk baskı çıktı, bana da gazetenin provası geldi. Gördüm, yazı manşet altında gayet güzel kullanılmış.

"GÖZLERİME İNANAMADIM"

Sabah kalktım, baktım yazı yok gazetede. Gözlerime inanamadım. Ben yanlış mı görüyorum acaba dedim. Sağa sola sordum, Anadolu şehirlerindeki dostlarımı aradım, gazetede var. Editörümü aradım, haberi yok, Tayfun Bayındır’ı aradım, haberi yok. Belli ki yukarıdan gelen, yönetimsel belki yazı işleri… Yazı çıkarılmış. Nezaketen bana haber verme yok, yazının olmadığını sabah görüyorum. Bunu kendime yapılan saygısızlık olarak gördüm ve 9.15’te istifa ettim.”

Ali Koç yazısı yayımlanmayan Şansal Büyüka, Milliyet'ten istifa etti: "Sabah baktım yazı yok gazetede" ile ilgili etiketler Şansal Büyüka Milliyet Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.