Ali Babacan'a soğuk duş: "Ne zaman yargılanacaksınız..!"

Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a sorulan bir soru sosyal medyada gündem oldu. Katılımcılardan biri, "'Fetullah Gülen Hoca Efendi' diyen siz ne zaman yargılanacaksınız" dedi.

Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalı Babala TV'de yayınladığı Mevzular Açık Mikrofon isimli program serisinin her bölümü ayrı konuşulmaya devam ediyor.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da programın 12. bölüm konuğu oldu. Programın kesitleri sosyal medyada yayınlanırken bir katılımcının sorusu da gündem oldu.

Ergenekon ve Balyoz davalarının yeniden görülmesini istediğini söyleyen Babacan'a "Ali Bey geçmiş davaları yenden açacağınızı söylüyorsunuz. Sanıkları yeniden yargılayacağınızı söylüyorsunuz. Benim babam da o sanıklardan biri. Benim babam öldü. Babamı nasıl yeniden yargılayacaksınız. 'Fetullah Gülen Hoca Efendi' diyen siz ne zaman yargılanacaksınız" sorusunu yöneltti.

 

Ali Babacan'a soğuk duş: "Ne zaman yargılanacaksınız..!" ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur Deva Partisi Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.