Ali Ağaoğlu serveti ne kadar? Ali Ağaoğlu mirası kaç milyon TL?

Başarılı iş insanı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi! Ağaoğlu'nun Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Yapılan haberlerin ardından Ağaoğlu'nun servetinin ne olduğu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Ali Ağaoğlu serveti ne kadar? Ali Ağaoğlu mirası kaç milyon TL? Detaylar haberimizde...

İş insanı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi... Ataşehir'de bir hastaneye kaldırılan Ağaoğlu'nun serveti merakla araştırılıyor. Peki, Ali Ağaoğlu serveti ne kadar? Ali Ağaoğlu mirası kaç milyon TL? Detaylar haberimizde... 

Ali Ağaoğlu serveti ne kadar? Ali Ağaoğlu mirası kaç milyon TL?

ALİ AĞAOĞLU SERVETİ NE KADAR, MAL VARLIĞI KAÇ MİLYON TL?

Ali Ağaoğlu, Forbes Türkiye'nin 2017'de hazırladığı "En Zengin 100 Türk" listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 27. sırada yer almaktadır. 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri üretmeye başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, özellikle 1990'lı yılların sonlarında başladığı "My" konseptli yaşam alanları ve My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde çalıştı.

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR? 

3 Mart 1954 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen Ali Ağaoğlu, baba mesleği olarak müteahhitlik yapmaktadır. Babasının rahatsızlığı sonrasında lise yıllarında işleri devralan Ağaoğlu, 1977 senesinde babası ile ticari anlamda yollarını ayırdı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu‘nu kurdu.

1990′lı senelerin sonunda “My” konsepti adı altında inşaatlar yapmaya başladı. “My Office”, “My World”, “My Life”, “My Newwork” ve “My Towerland” gibi projeleri gerçekleştirdi. Ali Ağaoğlu, 2010 senesini 1 Milyar ₺ ciro ile kapattı. Ağaoğlu Şirketler Grubu‘nun televizyonlarda yayınlanan reklam filmlerinde kendisi oynadı ve insanlar ile yakın ilişkiler kurdu.

Şaşalı yaşamı ile de dikkat çeken Ağaoğlu, Tesla, Bentley ve Ferrari gibi markalarında bulunduğu bir araba koleksiyonuna sahiptir. 5 kez evlenen Ağaoğlu‘nun toplamda 5 çocuğu bulunmaktadır. 2012 senesinde Forbes dergisinin yayınladığı bir raporda, “En Zengin 100 Türk” listesine girdi ve 10’uncu sırada kendisine yer buldu.

Ali Ağaoğlu, 2014 senesinde yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu‘nun oturduğu “Olur Olur” isimli sinema filminde kamera karşısına geçmiş ve ufak bir rol icra etmiştir. Yaşlanmasına rağmen zinde olmasının sebebini ise günde 15 ila 17 saat çalışmasını gösteren Ağaoğlu, halen Ağaoğlu Şirketler Grubu‘nun Yönetim Kurulu Başkanı‘dır.

 

Ali Ağaoğlu serveti ne kadar? Ali Ağaoğlu mirası kaç milyon TL? ile ilgili etiketler Ali Ağaoğlu Kalp Krizi servet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.