Aleyna Tilki'den kumar itirafı: Kazanıyor ama harcamıyor!

Her yaptığı hareketi ile olay yaratan ve son olarak müzik alanında bir otorite olarak bilinen Billboard Dergisi’ne röportaj veren ilk Türk şarkıcı Aleyna Tilki bomba gibi bir itirafta bulundu. Kıbrıs’taki konseri öncesinde samimi açıklamalar yapan Tilki, kendine limit koyarak kumar oynadığını itiraf etti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve şarkıları kadar paylaşımları ile de sık sık gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, hayatı konusunda kimsenin bilmediği gizli bir itirafta bulundu.

Kıbrıs’taki konseri öncesinde kumar oynadığı itiraf eden Tilki, "Kendime limit koyarak kumar oynuyorum. Bir şey kazandığımda da harcamam" dedi.

Aleyna Tilki'den kumar itirafı: Kazanıyor ama harcamıyor!

Geçtiğimiz günler içerisinde annesi Havva Öztel’in kendisine rakip olduğu Aleyna Tilki, Kıbrıs’ta sevenleri ve hayranları ile buluştu. Konser öncesinde kendisini bekleyen basın mensupları ile kısa bir sohbet eden 22 yaşındaki genç şarkıcı çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Aleyna Tilki'den kumar itirafı: Kazanıyor ama harcamıyor! - Resim : 2

"Kıbrıs'la ilgili bir anınız var mı?" sorusu karşısında çarpıcı bir itiraf yapan Aleyna Tilki, "Ben Kıbrıs'ta limitli kumar oynamayı seviyorum açıkçası. Bunu buradan itiraf edeyim. Ama hep kendime limit koyuyorum, oraya kadar oynuyorum. Oradan sonra genelde bırakıyorum. Kumardan bir şey kazandıysam onu harcamam" ifadelerine yer verdi.

Aleyna Tilki'den kumar itirafı: Kazanıyor ama harcamıyor! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Kıbrıs kumar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.