Alev Alev 22. bölüm fragmanı!

Alev Alev 22. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Bu akşam Show tv ekranlarında yayınlanan yeni bölüm sonrası dizinin takipçileri Alev Alev yeni bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Demet Evgar'ın da yer aldığı Alev Alev 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her Perşembe akşamı SHOW TV'de ekranlara gelen ve izleyicisi ile buluşan Alev Alev dizisi 1 Nisan 2021 akşamı 21. son bölümü ile ekrana geldi. Demet Evgar, Hazal Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in rol aldığı Alev Alev 22. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin sosyal medya hesaplarını ziyaret ediyor.

Çelebi'nin öfkeli halinin korku dolu anlara sahne olduğu tanıtımda Cemre'nin herkesin içinde yaptığı etkileyici konuşma dikkat çekiyor. Aşk hakkında çarpıcı sözler söyleyen Cemre'nin, Çelebi'nin ona yaptıklarını herkese göstermesi büyük şaşkınlık yaratıyor. Eve polislerin gelmesi heyecanı giderek artırırken, "Cemre, Çelebi'den kurtulabilecek mi?" sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

ALEV ALEV 22. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Alev Alev 22. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Show TV alev alev 22. bölüm fragmanı alev alev yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.