Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli Beşiktaş mağlubiyeti sonrası konuştu: Türk futbolu gerçek değerini görmüyor...

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli Beşiktaş maçı sonrası konuştu. Farioli, "İlk dakikalarda golü bulsak oyun farklı yöne doğru gidecekti" - "Türk futbolu bana çok şey kattı. Türk futbolu gerçek değerini görmüyor. Burada çalışmaktan zevk alıyoruz" dedi..

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk olduğu Beşiktaş'a 3-0 yenilen Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Francesco Farioli, genç bir takım oldukları için tecrübe eksikliği yaşadıklarını söyledi.

''OYNADIK FAKAT OLMADI''

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Farioli, "Maçın zor olacağını biliyorduk. Beşiktaş'ın her pozisyonda kaliteli oyuncuları var. İlk dakikalarda golü bulsak oyun farklı yöne doğru gidecekti. Geriye düştükten sonra beraberlik ve öne geçme şansımız bile olabilirdi. Oynadık fakat olmadı." ifadelerini kullandı.

''BAZEN TOKATLAR YİYEBİLİYORUZ''

Genç bir takım olduklarına vurgu yapan İtalyan çalıştırıcı, "Ligde en fazla genç oyuncuyla oynayan takımlardan biriyiz. Bazı durumlarda iniş ve çıkış yaşayabiliyoruz. Geriye düştüğümüzde bazen reaksiyon veremiyoruz. Bazı hatalar yaptık. Bazı durumlarda tecrübe eksikliği yaşıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Öğrenme sürecimiz var. Bazen tokatlar yiyebiliyoruz. Bu tokatlar bizi kendimize de getirebiliyor." diye konuştu.

Geriden oyun kurmalarının risk oluşturduğuna ilişkin bir soruya Farioli, "Bu fikre net bir şekilde bağlı kalacağız. Bu oyunun bize zararından çok faydası olduğunu görüyoruz." cevabını verdi.

''TÜRK FUTBOLU BANA ÇOK ŞEY KATTI''

Teknik direktörlük kariyerine Türkiye'de başladığını ve burada çalıştığı için çok mutlu olduğunu aktaran Francesco Farioli, "Türk futbolu bana çok şey kattı. Bana 2 kulüp güvendi ve görev verdi. Türk futbolu gerçek değerini görmüyor. Küçümsenmeyecek kalitede bir lig. Burada çalışmaktan zevk alıyoruz. Tesisler, yurt dışında görülmeyecek bir şekilde." değerlendirmesinde bulundu.

 

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli Beşiktaş mağlubiyeti sonrası konuştu: Türk futbolu gerçek değerini görmüyor... ile ilgili etiketler Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.