Akyaka'da sosyal mesafe hiç edildi! Jandarma girişleri kapattı

Kurban Bayramı tatilinde Muğla'nın Akyaka bölgesine akın eden vatandaşlar yasak olan ünlü Kadın Azmağı'nı tıka basa doldurarak sosyal mesafeyi hiçe saydı. Jandarma ekipleri ise Akyaka'ya girişleri bir süreliğine kapatmak durumunda kaldı.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar koronavirüs salgınına aldırış etmeden sahilleri hınca hınç doldurdu. Muğla’nın Akyaka bölgesinden gelen son görüntüler durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi. Jandarma ekipleri ise Akyaka’ya girişleri tamamen kapattı.

Başta İzmir, Denizli, Uşak, Aydın ve Burdur gibi illerden araçları ile gelen tatilciler Akyaka sahillerini doldurdu. Yaşanan izdihamda sosyal mesafe kuralı tamamen hiçe sayılırken kimsenin maske takmadığı da gözlerden kaçmadı. Sahil kesimlerinde yüzecek yer bulamayanlarda yüzmenin yasak olduğu Akyaka’nın ünlü Kadın Azmağını da tıka basa doldurdu.

Akyaka'da sosyal mesafe hiç edildi! Jandarma girişleri kapattı

AKYAKA’YA GİRİŞLER KAPATILDI

Akyaka’nın giriş ve çıkışında jandarma ekipleri sürekli trafik akışını sağlarken, araç yoğunluğu nedeniyle vatandaşlar yürümekte bile zorluk çektiler. Bayram tatili için Muğla’ya gelen vatandaşlardan bir kısmı dönüş yolculuğuna başlarken, Sakar geçidi, Ula Kızılağaç ve Muğla akıllı kavşakta uzun araç kuyrukları oluştu.

Akyaka’da yaşaann yoğunluk nedeniyle Jandarma ekipleri bir süreliğine Akyaka bölgesine girişleri tamamen kapatmak durumunda kaldı. Akyaka sahilinde Ula Belediyesi tarafından şezlonglar sosyal mesafe kuralına uyumlu olarak yerleştirilmesine rağmen, çoğu şezlongda 5-8 kişi güneşlenmek için oturunca virüse adeta davetiye çıkarılmış oldu.

Akyaka'da sosyal mesafe hiç edildi! Jandarma girişleri kapattı - Resim : 2

Akyaka'da sosyal mesafe hiç edildi! Jandarma girişleri kapattı ile ilgili etiketler Muğla Akyaka tatil sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.