Akşener'in İmamoğlu'lu seçim kampanyası yeni bir krize mi yol açtı?

6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını henüz belirleyememiş olması tartışılırken Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'nu dahil ettiği seçim kampanyası çok konuşuldu. Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında İYİ Parti'nin seçim kampanyasının CHP'de rahatsızlığa yol açtığını yazdı. İşte yazarın dikkat çeken o yazısı...

2023 seçimleri Türkiye'nin gündeminde geniş yer kaplıyor. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı konusunda kararlı bir duruş sergiliyor. Henüz adayını belirlememiş olan 6'lı Masa'da Cumhurbaşkanı adaylığı yarışı devam ediyor. Merak Akşener'in İYİ Parti'nin seçim afişlerinde Ekrem İmamoğlu'nun görseline yer vermesi ise yeni tartışmalara yol açtı. Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü  ''Akşener’in İmamoğlu’lu seçim kampanyası CHP’de nasıl karşılandı'' başlıklı köşe yazısında Akşener'in seçim kampanyasında Ekrem İmamoğlu'na yer vermesini değerlendirdi.

İşte yazarı dikkat çeken o yazısı...

6’lı Masa henüz cumhurbaşkanı adayını belirlemedi ama Meral Akşener seçim kampanyasını başlattı.

İYİ Parti, “Az kaldı” temalı bir kampanya yürütüyor. İlk seçim afişinde Meral Akşener’le birlikte Ekrem İmamoğlu yer aldı. Fotoğraf sanatı açısından afişte iyi bir derinlik yakalanmış. Afişte ön planda Akşener ama kitlelerin önünde Ekrem İmamoğlu yer alıyor. Orada obje Akşener ama asıl mesaj İmamoğlu üzerine kurulmuş vaziyette. Zaten adalet vurgusu yapılıyor. Benim de karşı çıktığım siyaset yasağı kararı üzerinden mesaj veriliyor.

Meral Akşener bir de seçim videosu yayınladı. Meral Akşener’le başlayan video Ekrem İmamoğlu ile bitiyor. Saraçhane mitinginden görüntülerin kullanıldığı videoda Akşener’in, Ekrem İmamoğlu’nun boynuna taktığı atkının yer aldığı bölümler özellikle seçilmiş.

İYİ Parti’nin, Ekrem İmamoğlu’lu seçim kampanyası başlatmasının birkaç açıdan üzerinde durulması gerekiyor.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Akşener'in İmamoğlu'lu seçim kampanyası yeni bir krize mi yol açtı? ile ilgili etiketler Meral Akşener Ekrem İmamoğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.