Akbank’ın patronu Suzan Sabancı’nın, Miami’de bir eğlence partisinden yaptığı paylaşım infiale neden oldu

Akbank'ın patronu ve Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı'nın Kahramanmaraş depreminde ölen 3 Akbank çalışanın toprağa verildiği günde Florida'da bir eğlence partisinden yaptığı paylaşım büyük gürültü kopardı.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremde 30 binden fazla kişi hayatını kaybederken 100 binden fazla yaralı bulunuyor.

Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olurken Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancı ailesinden Suzan Sabancı'nın paylaşımı büyük gürültü kopardı. 

SUZAN SABANCI FLORİDA'DA PARTİLERDE

Florida'da bir partide olduğu görülen Akbank'ın patronu ve Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı eğlenceli karesi sosyal medyada tepkiye neden oldu. 

Sabancı'nın fotoğrafı paylaştığı gün, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Akbank'tan 3 personelin hayatını kaybettiği bildirildi.

Akbank’ın patronu Suzan Sabancı’nın, Miami’de bir eğlence partisinden yaptığı paylaşım infiale neden oldu

AYNI GÜN SABANCI HOLDİNG'TEN BAŞSAĞLIĞI İLANI

Aynı gün Sabancı Holding'in gazetelere, depremde hayatını kaybeden 20 çalışanı için başsağlığı ilanı vermesi dikkat çekti. 

Akbank’ın patronu Suzan Sabancı’nın, Miami’de bir eğlence partisinden yaptığı paylaşım infiale neden oldu - Resim : 2

Suzan Sabancı'nın paylaşımına sosyal meydadan çok sayıda tepki geldi.

Akbank’ın patronu Suzan Sabancı’nın, Miami’de bir eğlence partisinden yaptığı paylaşım infiale neden oldu ile ilgili etiketler Sabancı Holding Akbank deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.