AK Parti'den MHP'ye Anayasa değişikliği ziyareti! "CHP ve İYİ Parti millete hesap verecek"

AK Parti, başörtüsüne anayasal güvenceyi içeren düzenlemeye ilişkin MHP'yi ziyaret etti. Görüşme sonrası açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, 'Önümüzdeki hafta gündeme alınmasında mutabık kaldık. 85 milyon bunun arkasında, millet teklife destek veriyor. Genel kurul ve komisyonlarda uzlaşmaya açığız. CHP ve İyi Parti desteklemiyorsa millete hesap verecek'' dedi.

Son dakika haberi: AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ve Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Muhammed Levent Bülbül'le bir araya geldi. Görüşmede 'başörtüsü düzenlemesi' ele alındı.

Görüşme sonrası açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, "Önümüzdeki hafta gündeme alınmasında mutabık kaldık. 85 milyon bunun arkasında, millet teklife destek veriyor. Teklife 400'ün üzerinde destek bekleriz. 85 milyon bunun arkasında, millet teklife destek veriyor. Genel kurul ve komisyonlarda uzlaşmaya açığız. CHP ve İyi Parti desteklemiyorsa millete hesap verecek'" dedi.

 

AK Parti'den MHP'ye Anayasa değişikliği ziyareti! "CHP ve İYİ Parti millete hesap verecek" ile ilgili etiketler AK Parti MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.