AK Parti Milletvekili Katırcıoğlu'ndan toplu fotoğraf tepkisi: Şehit ailesine küfreden...

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Kocaeli'de düzenlenen bir etkinlikte program sonundaki toplu fotoğraf çekimine tepki göstererek katılmadı. Katırcıoğlu'nun toplu fotoğrafa katılmama sebebi ise şehit ailelerine hakaret etmesiyle gündeme gelen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'la aynı karede yer almak istememesi. Ses getiren olayın ardından Milletvekili Katırcıoğlu'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Kocaeli’de Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) tarafından kahvaltı programı düzenlendi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

AK PARTİLİ VEKİL KATILMADI

Konuşmalar yapıldıktan sonra toplu fotoğraf çekimine Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun katılmaması dikkat çekti. Katırcıoğlu’nun şehit ailelerine hakaret etmiş bir şahısla aynı kareye girmek istemediğini söyleyerek Lütfü Türkkan’ın yer aldığı karede olmayı reddettiği öğrenildi. Öte yandan, program boyunca Katırcıoğlu’nun Türkkan ile hiç aynı masada oturmadığı görüldü.

AK Parti Milletvekili Katırcıoğlu'ndan toplu fotoğraf tepkisi: Şehit ailesine küfreden...

AÇIKLAMA GELDİ

Olaya ilişkin açıklama yapan Katırcıoğlu, "Şehitlerimiz bizim kutup yıldızımızdır. Onlara gelecek her olumsuz söze, hakarete ve özellikle küfre karşıyız. Aynı duyarlılığı tüm vatandaşlarımızdan bekliyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Katırcıoğlu'ndan toplu fotoğraf tepkisi: Şehit ailesine küfreden... - Resim : 2

"TERBİYEMİZ İZİN VERMEDİ"

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Şehit yakınına küfür ettiği için özellikle aynı kareye girmedim. Bu Anadolu toprağını bize vatan yapan her bir şehidimiz bizim önemli değerimizdir. Şehitlerin ailesi bize emanettir. Şehitlerimiz bizim kutup yıldızımızdır. Onlara gelecek her olumsuz söze, hakarete ve özellikle küfre karşıyız. Bununla ilgili duruşumuz ve tavrımız nettir. STK ortamı olması sebebiyle orada kavga ortamı oluşsun istemediğim için konuşmak istemedim. Çok ağır şeyler söyleyebilirdim ama bizim siyasi terbiyemiz izin vermedi. Aynı duyarlılığı tüm vatandaşlarımızdan bekliyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Katırcıoğlu'ndan toplu fotoğraf tepkisi: Şehit ailesine küfreden... ile ilgili etiketler AK Parti İYİ Parti Şehit Lütfü Türkkan Radiye Sezer Katırcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.