AK Parti kampının startı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla verilecek: Yollarda dikkat çeken pankartlar!

AK Parti'nin gelenekselleşen istişare ve değerlendirme toplantılarının 30'uncusunun yapılacağı Ankara Kızılcaham kampının startı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla verilecek. Toplantı öncesi kampın yapılacağı otele giden yollara "Evinize hoş geldiniz Başkomutanımız (Teknofest kuşağı)", "Türkiye'nin değil dünyanın lideri" yazılı pankartlar asıldı.

AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için katılımcılar, dün Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki otele gitti.

"Türkiye için güven ve istikrar" parolasıyla düzenlenecek toplantı dolayısıyla otel çevresinde kontrol noktaları oluşturulurken, güvenlik tedbirleri kapsamında otele giren araçlar ve katılımcılar kayıt altına alındı.

ERDOĞAN BUGÜN AÇILIŞ KONUŞMASI YAPACAK

Erdoğan'ın bugün yapacağı açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantı, basına kapalı programlarla devam edecek ve son gün yine Erdoğan'ın konuşmasıyla tamamlanacak. Basına kapalı bölümlerde bazı bakanlar, genel başkan yardımcıları ve TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, çalışmalara ilişkin sunum yapacak. Otel etrafında polis ekiplerinin yanı sıra Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 Acil Servis ekipleri de tedbir aldı. Bu arada, kampın yapılacağı otelin etrafına ve ilçedeki bazı caddelere "Evinize hoş geldiniz Başkomutanımız", "Sayın Cumhurbaşkanımız şehitler ve kahramanlar diyarına hoş geldiniz", "Rahat ol Türkiye emin ellerdesin", "Türkiye'nin değil dünyanın lideri" yazılı pankartlar asıldı. Öte yandan, otele giriş yapan misafirlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün ilham veren hikâyelerinin yer aldığı "Dünya Ortak Evimiz" kitabı hediye edildi.

 

STOLTENBERG İLE İSVEÇ VE FİNLANDİYA'YI GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, İsveç ve Finlandiya'nın üyelik taleplerine dair Türkiye'nin güvenlik endişelerinin haklı ve meşru temellere dayandığını, her iki ülkenin de terörizmi desteklemekten vazgeçtiklerini net bir şekilde ortaya koymaları gerektiğini belirtti. Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Assimi Goita ile yaptığı telefon görüşmesinde de FETÖ'nün Mali'deki faaliyetlerine son verilmesini istedi. 

AK Parti kampının startı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla verilecek: Yollarda dikkat çeken pankartlar! ile ilgili etiketler AK Parti Kızılcahamam Erdoğan Cumhurbaşkanı kamp
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.