AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı!

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı yapıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırıyı düzenleyen şahıs ile ona gözcülük yapan zanlı gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bir şahıs, AK Parti Hani ilçe binasının önüne gelerek elindeki molotof kokteyli ateşe vererek ilçe binasına doğru fırlattı.

Şahıs saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçarken, o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan saldırıda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, polis ekipleri saldırganı ve ona gözcülük yapan zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği, AK Parti Hani ilçe binasına yönelik yapılan saldırıda 2 kişinin gözaltına alındığını ve kayda değer herhangi bir can ve mal kaybı olmadığını bildirdi.

Diyarbakır Valiliği’nden şu açıklama yapıldı:

"18.06.2021 günü saat 21.10 sıralarında Ak Parti Hani İlçe Binasına yönelik bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Söz konusu saldırıyla ilgili olarak, olayın faili olduğu tespit edilen M.E. ve olay esnasında gözcülük yapan Ş.B. isimli şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmışlardır. Saldırıda kayda değer herhangi bir can ve mal kaybı olmamıştır. Konu ile ilgili tahkikat Hani Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde devam etmektedir."

 

AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı! ile ilgili etiketler AK Parti Hani Saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.