Aileleri barıştırabilecek mi? Hadise ile Mehmet Dinçerler'in mutluluğu 4 ay sürdü

Evliliklerinde sorunlar olduğu iddia edilen Hadise ile Mehmet Dinçerler'in neden küstükleri belli oldu. Henüz dört buçuk ay önce dünyaevine giren çiftin arasını açan şey ortaya çıktı. 33 yaşındaki iş insanı Mehmet Dinçerler bir an önce baba olmak isterken, 36 yaşındaki Hadise ise yoğun iş temposu nedeniyle eşinin bu talebini reddetti. Şu an için çocuk istemeyen Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler'in arası 'bebek' yüzünden açıldı.

Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Mehmet Dinçerler 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturarak herkesi şaşırtmışlardı. Aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift ellerini çabuk tutmuş ve birlikteliklerini nikahla taçlandırmışlardı. Ancak çiftin evliliklerinde kısa sürede kriz çıktı. İkiliden üst üste gelen hamleler hayranlarının akıllarına 'evlilikleri bitiyor mu?' sorusunu getirdi.


KISA SÜRE İÇİNDE İKİLİ CEPHESİNDE NELER OLDU?


*Hadise, eşinin hediye ettiği ve günlerce konuşulan 3 milyon 133 bin 280 TL’lik evlenme teklifi yüzüğünü son konserinde parmağına takmadı.


*Ünlü popçu İzmir konserinde "Küçük Bir Yol" şarkısını söylerken bir anda gözyaşlarına boğuldu. Sahnede duygusal anlar yaşayan Hadise'nin mutsuz halleri dikkat çekti.


*Geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutlayan Mehmet Dinçerler ile ilgili Hadise sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmadı. Kısacası Hadise eşinin doğum gününü kutlamadı.


*Magnolia Bakery’nin Türkiye’deki ilk şubesini açan Mehmet Dinçerler’in yanında Hadise'nin olmaması büyük şaşkınlık yarattı. Eşini yeni işinin açılışında Hadise yalnız bıraktı.


*Açılıştan kareler paylaşan Mehmet Dinçerler'in de parmağında alyansının olmaması dikkat çekti.


*İkili yakın zamanda birlikte görüntü vermedi ve sosyal medyada birlikte paylaşım da yapmadı.


Aileleri barıştırabilecek mi? Hadise ile Mehmet Dinçerler'in mutluluğu 4 ay sürdü

EVLİLİKTEKİ KRİZİN NEDENİ BELLİ OLDU


Tüm bunların ardından Hadise - Mehmet Dinçerler evliliğinin biteceği iddia edildi. İkili barıştırmak için aileler devreye girdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Evlilikteki krizin nedeni, Dinçerler’in çocuk istemesine rağmen Hadise’nin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya henüz sıcak bakmaması. Annelerinin çifti barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği de konuşulanlar arasında.

Geçtiğimiz nisan ayında evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılık iddiasıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor. Yakın çevreleri de çiftin konu hakkında konuşmak istemediğini söylüyor.

 

 

Aileleri barıştırabilecek mi? Hadise ile Mehmet Dinçerler'in mutluluğu 4 ay sürdü ile ilgili etiketler Hadise Bebek evlilik boşanma mehmet dinçerler kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.