Bu nasıl 'Aile'? Deli deliyi görünce...

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, izleyicilerin merakla beklediği ‘Aile’ dizisini mercek altına aldı. Uzun süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ‘Aile’ ile izleyiciyle buluştu.

Sarıkaya'nın canlandırdığı psikolog Devin, şans eseri karşılaştığı Tatlıtuğ'un hayat verdiği Aslan Soykan ve ailesini tedavi etme uğruna kendini suç dünyasının içerisinde buldu. 

Tatlıtuğ’un bir dönemin bomba dizisi Kuzey Güney’de canlandırdığı Kuzey Tekinoğlu’nun Aslan Soykan ile ekranlara geri döndüğünü söylesek yanlış olmaz.

Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Yüsra Geyik, Levent Ülgen, Nur Sürer gibi ünlü oyuncuların yer aldığı başarılı kadro izleyiciyi ilk günden ekrana kilitlemeyi başardı. İlk bölümünde çok da ön planda olmayan İşler ile Ergüder bakışlarıyla bile hikayede derinlik yaratıyor.

Aslında farklı dünyaların insanları olan Devin ile Aslan’ın tek ortak yönü aile yaraları…

Soykan ailesinin altın kuralı olan ‘sofraya birlikte oturma’ çiğnenince devreye Aslan’ın saplantılı annesi Hülya da girer. Oğlu için her şeyi yapan Hülya Hanım'ın işi bu sefer Aslan'ın eski kız arkadaşlarıyla uğraştığı kadar kolay olmayacak...

Kendisini ‘deli’ olarak nitelendiren psikolog Devin, Aslan ile ailesini tedavi edebilecek mi? Hikayenin sonunda harcanan Devin mi olacak?

Sunny,  ilk bölümüyle olay yaratan Aile dizisini mercek altına aldı!

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Bu nasıl 'Aile'? Deli deliyi görünce... ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ Nur Sürer Nejat İşler Canan Ergüder

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.