Aile Bakanlığı ihtiyaç sahibi kadınlara her ay 500 TL ödeme yapıyor! İşte başvuru koşulları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım projeleri kapsamında, son resmi nikahlı eşini kaybeden kadınlara 500 TL ödeme yapıyor. İşte Aile Bakanlığı dul maaşı başvurusu! Ayrıntılar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi yardıma ihtiyacı olan pek çok vatandaşa destek olmaya devam ediyor. Gıda, doğum, askerlik gibi sosyal yardım projeleri dışında sadece kadınlara gönelik maddi destek projeleri de bulunuyor. Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son resmi nikahlı eşini kaybetmiş olan kadınlara her ay düzenli 500 TL ödeme yapılıyor. 

Aile Bakanlığı ihtiyaç sahibi kadınlara her ay 500 TL ödeme yapıyor! İşte başvuru koşulları...

Bu çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kadınlara yapılan dul maaşı yardımının detayları araştırılıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dul maaşı nasıl alınır? İşte detaylar...

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DUL MAAŞI NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, hanede sosyal güvencesi olan birey bulunmayan, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ve son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlara yöneliktir.

Bu sosyal yardım kapsamından sadece son resmi nikahlı eşini kaybetmiş3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan  kadınlar yararlanabilir.

Dul maaşı almak isteyen kadınların Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına T.C. kimlik kartları ile başvuru yapmaları yeterlidir. 

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI MADDİ YARDIM PROJELERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından maddi yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik düzenlenen diğer sosyal yardım projeleri için BURAYA TIKLAYINIZ. 

 

Aile Bakanlığı ihtiyaç sahibi kadınlara her ay 500 TL ödeme yapıyor! İşte başvuru koşulları... ile ilgili etiketler aile ve sosyal hizmetler bakanlığı dul maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.