Ahmet Nur Çebi Yüzü Neden Yanık? BJK Başkanı Çebi'nin Yüzüne Ne oldu?

Ahmet Nur Çebi Yüzü Neden Yanık? BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi hakkında hem Beşiktaş Taraftarları Hem de Futbolseverlerin Merak ettiği bir konu var. Kulüpler Birliği Başkanlığı için adı geçen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yüzü neden yanık? Ne oldu?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Yüzü Neden Yanık, Ahmet Nur Çebi'nin Yüzüne ne oldu sorularının yanıtı haberimizde.

AHMET NUR ÇEBİ YÜZÜ NEDEN YANIK?

Ahmet Nur Çebi, 1959 senesinde Trabzon'da dünyaya geldi. Babası iş adamı Yaşar Kaptan Çebi, annesi Ayten Çebi'dir. Tayfun Çebi ve Arzu Efe adında kardeşi vardır. Babası sanayici olup demir çelik ticareti yaptığından işi gereği 1964 senesinde Karabük'e göç etmesi nedeniyle Çebi, burada öğrenim gördü. TED Karabük Koleji lisesinde okudu. 1983 senesinde Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesinden mezun oldu. Yurt dışında bu alanda bir buçuk sene eğitim aldı. Askerliğini 1985 senesinde Ağrı Eleşkirt 29. Piyade Alayı'nda yedek olarak tamamladı.

Ahmet Nur Çebi, Çebi enerji, martaş liman tesisleri, Çebi denizcilik gibi şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ayrıca Türkiye Karabük demir çelik işletmeleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve haddeciler derneği başkanlığı vazifelerini yürütmektedir. 1986 senesinde Berna Çebi ile evlendi. Bu evlilikten Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan adlarında 3 çocuğu oldu. Ahmet Nur Çebi, Çebi enerji, martaş liman tesisleri, Çebi denizcilik gibi şirketlerin yönetim kurulu başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Ayrıca Türkiye Karabük demir çelik işletmeleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve haddeciler derneği başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Çebi'nin geçirdiği bir kaza sonucu yüzünde yanık oluştuğu iddia ediliyor.

Ahmet Nur Çebi Yüzü Neden Yanık? BJK Başkanı Çebi'nin Yüzüne Ne oldu? ile ilgili etiketler Bjk TV Ahmet Nur Çebi yüzü neden yanık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.