Metin Hara Adriana Lima hakkında ilk kez konuştu!

Instagram'da gerçekleştirilen bir canlı yayına katılan Metin Hara, iş ve özel hayatına yönelik sorulara cevap verdi. Bu yayında Hara, Brezilyalı Model Adriana Lima ile yaşadığı ilişki ve ayrılıkları hakkında da ilk kez konuştu.

Her hafta ünlü isimlerin konuk edildiği "Mert Vidinli'yle Sıkıştıran Sorular" programının bu haftaki konuğu, dünyaca ünlü güzel model Adriana Lima ile aralarındaki ilişki olmuştu. Söz konusu ilişkinin bitmesi de magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Yeni kitabunun çıkacağını ve bunun için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Metin Hara, "Çok romantik, çok masum. Yetişkinlere özel masal gibi. 5,5 yıllık emeğimin sonucunda bugün kitabı teslim ettim. Bir ay içerisinde çıkacağını tahmin ediyorum. Bu sefer teknikler, meditasyonlar vermek yerine insanları masalsı bir hikayeye sokacağım" dedi.

Metin Hara Adriana Lima hakkında ilk kez konuştu!

"SÖYLENDİĞİ GİBİ YIKILMADIM"

38 yaşındaki Metin Hara, dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile ilişkisinin devam ettiği süreçte ve ilişkisi bittiğinde magazin basınının skandallar yaratma yoluna gittiğini belirtti. Hara bu konu hakkında şunları belirtti:

Metin Hara Adriana Lima hakkında ilk kez konuştu! - Resim : 2

"Magazinin anlattığı gibi bir durum hiçbir zaman yaşanmadı. Söylendiği gibi yıkılmadım, zaten yıkılacak bir durum da yoktu. En son mesleki anlamda da bir çok iddialarda bulundular. Tüm haberlere sadece hayret ettim. Adriana ile iyi ayrıldık. Misafirlik bittiği zaman saygıyı yitirmeden, gülümseyerek çıkmak lazım diye düşünüyorum"

SEVGİLİSİ YOK, AİLESİNE ODAKLANDI

Şu süreçte hayatında herhangi birinin olmadığı söyleyen Hara, ailesine odaklandığı bir dönemde olduğunu belirtti.

Aşk ve ilişkiler hakkında görüşlerini ifade eden Hara, insanların kendinelerine karşı bir sevgi beslemediklerinden sadece karşılarındaki kişilere odaklandığından söz etti.

Metin Hara, aşkın benliğin yitirildiği bir alan olduğunu, insanların birbirlerini yaralarıyla ve sancılarıyla kabul edip daha fazla sevmeleri gerektiğini ifade etti.

MUTFAKTA KÖTÜ

Yıllardır vejetaryen beslenme biçimini benimseyen Metin Hara, vejetaryen yemek yapmanın zor olması sebebiyle genelde dışarıdan sipariş verdiğini açıkladı.

 

Metin Hara Adriana Lima hakkında ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.