Adriana Lima fazla kilolarından kurtuldu! Sosyal medyada gündem oldu...

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Andre Lemmers ile birlikteliğinden olan oğlu Cyan'ı kucağına alan dünyaca ünlü model Adriana Lima son dönemlerde aldığı kilolalarıyla tartışma yaratmıştı. Spor ve diyetle eski haline dönen Lima, Cannes'taki kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu.

Metin Hara ile de yaşadığı aşkla Türkiye'de oldukça popüler olan Brezilyalı model Adriana Lima, 2021'de yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmış, 2022'nin eylül ayında da oğlu Cyan Lima Lemmers'ı kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

Lemmers ile mutlu birlikteliği süren ünlü model doğum kiloları yüzünden sosyal medyada zorbalığa maruz kalmıştı.

ESKİ HALİNE GERİ DÖNDÜ

Son görüntüsüyle uzun süre gündemde kalan model daha sonra spor ve diyetle eski haline döndü. Adriana Lima bu yıl 76'ncısı düzenlenen Cannes Film Festivali'nde sevgilisiyle birlikte boy gösterdi.

Adriana Lima fazla kilolarından kurtuldu! Sosyal medyada gündem oldu...

 Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi 'Killers of the Flower Moon' galasına katılan modelin kıyafeti sosyal medyanın diline düştü. Lima'yı görenler "Zayıf ama rüküş" yorumlarında bulundu.

 

Adriana Lima fazla kilolarından kurtuldu! Sosyal medyada gündem oldu... ile ilgili etiketler Adriana Lima kilo alma kilo verme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.